Nevzat Doğan: “Halkımıza Severek Hizmet Ediyoruz”

Güncelleme Tarihi:

Nevzat Doğan: “Halkımıza Severek Hizmet Ediyoruz”
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2015 13:31

İZMİT BELEDİYESİ VE HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLE ORTAKLAŞA AÇTIĞI İZMEK KURSLARINI BİTİRENLERE BELGELERİ VERİLMEYE DEVAM EDİLİYOR.

İzmit Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa açtığı İZMEK kurslarını bitirenlere belgeleri verilmeye devam ediliyor.
İzmit Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa açtığı İZMEK kurslarını bitiren kursiyerlerin belgeleri düzenlenen törenle verildi. Düzenlenen törene İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yanı sıra Halk Eğitim Müdürü Salih Aydın, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yaptığı konuşmada, “Yol, kaldırım, asfalt, kanalizasyon yapmak zaten asli görevimiz. İzmit Belediyesi olarak çağdaş belediyecilik anlayışı içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çağdaş belediyecilik, insanımızın her kesimine hitap edip onların yaşamının her alanına dokunmak, onların mutluluğuna, huzuruna katkı sağlamaktır. Bizler, bunu yapmaya çalışıyoruz. İZMEK 6 yıl içinde büyük bir halk üniversitesine dönüştü. Bugün bir çok üniversitedeki öğrenci sayısı 5-10 bini geçmiyor. Göreve geldiğimiz ilk yıl kursiyer sayısı 2 bini geçmezken bu gün yılda 20 bin mezun verir hale geldik. Sizlere hizmet etmekten büyük onur duyuyoruz. Bunu da severek zevkle yapıyoruz. Sizler için satış yerleri de kurduk. Ürettiklerinizi buralarda satabilirsiniz. Cephanelik’te sizler için üretim atölyeleri kurduk. Buradan ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!