Nevşehir'de hapis cezası ile aranan 2 kişi yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Nevşehirde hapis cezası ile aranan 2 kişi yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2018 17:29

Nevşehir'de hapis cezası ile aranan 2 kişi yakalandı

Haberin Devamı

Zafer BARIŞ/NEVŞEHİR (DHA) - NEVŞEHİR'de polisin yaptığı çalışmalar sonucu, hırsızlık  ve  uyuşturucu madde kullanmak, bulundurmak suçundan aranan 2 kişi  yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlükleri ekiplerinin kamu düzenin sürekliliğinin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında aranan kişilere yönelik yapılan çalışmada; “Nitelikli Cinsel Saldırı” suçundan  aranan 1 kişi yakalandı. Zanlı, gönderildiği mahkemece serbest bırakıldı. “Hırsızlık” suçundan 1 kişi, “Yaralama” suçundan 1, “Mala Zarar Verme” suçundan aranan 1, “Resmi Belgede Sahtecilik” suçundan aranan 1, “Basit Yaralama” suçundan aranan 2 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1, “Beyandan Sonra Mal Kazanç Artışı Bildirmemek” suçundan aranan 1, ''Sesli Yazılı veya Görüntülü Bir İleti İle Hakaret” suçundan aranan 1, ''Borçlunun Ödeme Şartını İhlali” suçundan aranan 3 kişi, “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” suçundan aranan 1 kişi yakalandı. Bu kişiler, çıkarıldıkları mahkemelerce serbest bırakıldı.

Bu arada, “Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme” suçundan aranan 1 kişi yakalandı ve sevk edildiği mahkemece tutuklandı. “Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi ile ''Yaralama, Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması, Uyuşturucu madde Kullanmak, Kabul Etmek veya Bulundurmak ” suçundan  aranan 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası olan 1 kişi de yakalandı. Bu zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!