Nevin Gökçek Şefkat Evi’nde

Güncelleme Tarihi:

Nevin Gökçek Şefkat Evi’nde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2012 00:00

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, “Kanser Haftası” kapsamında Büyükşehir Belediyesi Onkoloji Şefkat Evi’ni ziyaret etti

Haberin Devamı

SOSYAL Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı(SOS)  Onursal Başkanı Nevin Gökçek, “Kanser Haftası” kapsamında Büyükşehir Belediyesi Onkoloji Şefkat Evi’ni ziyaret etti, vakıf tarafından hastalara moral amaçlı düzenlenen eğlence programına katıldı.
 SOS tarafından Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya gelerek tedavi gören hastaların ve hasta yakınlarının acılarını biraz olsun dindirmek amacıyla Şefkat Evi’nde bir eğlence programı düzenlendi.
Hastaları ziyaret eden ve eğlence programına katılan SOS Onursal Başkanı Nevin Gökçek, hastalara şifa dileğinde bulundu. Nevin Gökçek, şunları söyledi:
“Sizlerle burada birlikte olmaktan, sizleri burada ağırlamaktan çok mutluyuz. Eğer hatalarımız kusurlarımız varsa haklarınızı helal edin. Allah hepinize şifa versin.
Hastalıklar imtihan
Biliyoruz hastalıklar en büyük imtihanımız. Sabır da bir imtihan. Eğer hastalığa sabrediyorsak, sınavı başarıyla geçmişiz demektir. Onun için rabbim bu imtihanı bize başarıyla geçmeyi nasip etsin.
Türkiye’nin her yerinden geldiniz gurbettesiniz. Ben inanıyorum ki hastaların duası kabul olur, yolcuların duası kabul olur, misafirin duası kabul olur, mazlumun duası kabul olur, her şey gönlünüzce olsun.”
Pasta kesildi
Daha sonra Büyükşehir Belediyesi saz ve ses sanatçılarının seslendirdiği türkülerle biraz olsun hastalık psikolojisinden uzaklaşan hasta ve hasta yakınları, zaman zaman sanatçılara eşlik etti, sahneye çıkarak oynadılar ve isteklerde bulundu.  Eğlence sırasında hastalara SOS tarafından hazırlanan havlu, çocuklar için oyuncak bebek, oyuncak ayı ve benzeri hediyelerin bulunduğu paketler dağıtıldı.  Daha sonra SOS Vakfı’nın günün anısına hazırlattığı üzerinde “Sağlıklı ve Mutlu Yıllar Dileğiyle” yazan pastayı kesen Nevin Gökçek, kestiği pasta dilimlerini hastalara ikram etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!