GeriSeyahat Nereye gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeli

Nereye gitmeli

6-12 yaş arasınayarı yarıya

Yaz sıcaklarını hissetmeye başladığımız şu günlerde, The Marmara İstanbul’un havuzuna sezonluk üye olursanız bir ay ücretsiz fitness’tan yararlanabiliyorsunuz. Ayrıca altı yaşa kadar çocuklardan ücret talep edilmezken; 6-12 yaş arasındakilere yüzde 50, 12 -21 yaş arasındaki gençlereyse yüzde 25 indirim uygulanıyor. 2.70 metre derinliğindeki havuz 09.00-17.00 saatleri arasında hizmet veriyor. www.themarmarahotels.com

Costa Serena, Karaköy’de

12 dev yolcu gemisine sahip İtalyan şirketi Costa Crociere geçen ay yeni bir gemi sefere soktu. Costa Serena her perşembe İstanbul’daki Karaköy Limanı’ndan yola çıkıyor. Bir haftalık turlarda Hırvatistan’da Dubrovnik, İtalya’da Bari ve Venedik, Yunanistan’da Olimpiya’ya uğruyor. İzmir üstünden İstanbul’a dönüyor. 290 metre uzunluğundaki gemide 1500 kabin bulunuyor. Casino, disko, bar, restoran, yüzme havuzlarının yanı sıra bir de tiyatrosu var içinde. Tam pansiyon hizmet veren gemide kabin fiyatları kişibaşına 1059 Euro’dan başlıyor. Toplam yolcu kapasitesi 3780. Gemiyle tura çıkmak istiyorsanız Setur’la bağlantıya geçmeniz gerekiyor. Costa Serena’nın seferleri 13 Eylül’e kadar sürecek.

Ege’nin incilerine yolculuk başlıyor

Tura Turizm Seamer Tours, tarafından her cumartesi düzenlenen "Ege İncileri Şöleni" turları Ege Denizi’ndeki adaların tarihi ve coğrafi güzelliklerini gezdiriyor. Kuşadası’ndan başlayan tatilin ilk durağı Patmos’ta Aziz John’un vahiylerin kitabını yazdığı kutsal mağara ve manastır. Ardından Girit’in en önemli şehri olan Heraklion’daki Knossos Antik kentinde arkeolojik alanlarını ziyaret edip, Santorini’de volkanik küller altında kalan şehri geziyorsunuz. Pire’de gündüz Akropolis’i gece tavernaları görüp Mikanos’un da tadına varıyorsunuz. (800) 211 63 93.

Karne hediyeleriniz otelden

Sheraton Çeşme, minimum beş gece aileleriyle konaklayan çocuklara ve gençlere karne hediyesi iPod nano 4 GB, yedi gece konaklayanlara iPod nano 8 GB hediye ediyor. Promosyon kampanyasında aileleri de unutmayan otel, annelere 200 YTL Botanica Thermal SPA hediye çeki, babalar ve tüm aile için de havaalanı-otel arası ücretsiz VIP servis imkanı sunuyor. Kampanyadan 20 Temmuz’a kadar 7-18 yaş arası çocuğunuzla deniz manzaralı ya da aile odalarında konaklayarak yararlanabilirsiniz. Bilgi için: (232) 723 12 40.

Uygun fiyatlı uçuşlar

Pegasus, İtalya uçuşlarına başlarken İngiltere, Viyana, Stuttgart ve Düsseldorf seferlerinde cazip fiyatlar uyguluyor. 23 Haziran’dan itibaren her cumartesi Bolonya’ya, 24 Haziran’dan itibaren de her çarşamba ve pazar Roma’ya uçmaya başlıyor. Biletler, tek yön her şey dahil 80 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 6 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında Ankara ve İzmir çıkışlı, Stuttgart ve Düsseldorf uçak biletlerini, 30 Haziran tarihine kadar yakıt harcı ve vergiler hariç 44 Euro’dan satın alabilirsiniz. Londra seferleriyse her şey dahil 50 Pound.

İster göl evi ister süit seçin

Cornelia De Luxe Resort Otel Antalya, göl evleri ve süit odalarıyla bütçenize uygun seçenekler sunuyor. Otel vücut bakım üniteleri, hidro terapi sağlık merkezleri, sauna, masaj ve Türk Hamamı gibi hizmetlerle sizi yeniliyor. İki açık büfe ve beş a la carte restoranıyla 24 saat hizmet veriyor. Plajı ve 2 bin 750 metrekare alana yayılan beş yüzme havuzu da sizi istediğiniz zaman suyla buluşturuyor. www.corneliaresort.com
False