Nefes koçu Fidan LİYAKAT'a konuk oldu

Güncelleme Tarihi:

Nefes koçu Fidan LİYAKATa konuk oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2017 12:55

Nefes koçu Fidan LİYAKAT'a konuk oldu

Haberin Devamı

LİDER Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT), her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği 'Liyakat Sohbetleri'nde bu ay 'nefes ve ilişkiler koçu' Nevşah Fidan'ı Mövenpick Otel'de ağırladı. Fidan, nefes koçluğu ile ilgili yolculuğunu, birikimini ve İzmir'e olan sevgisini LİYAKAT üyeleri ve İzmirlilerle paylaştı.
Türkiye ve Avrupa'da çeşitli yerlerde verdiği seminerler sayesinde pek çok kişinin hayatına farkındalık kazandırdığını anlatan Nevşah Fidan, "Bizler insanların nefes ve zihin kapasitelerini yüzde 100'e çıkartmalarına yardımcı oluyoruz. Bir insan nefes kapasitesinin tamamını kullandığında tabii ki daha canlı, sağlıklı enerjik oluyor, hücrelerimiz oksijen sayesinde yenilendiği için nefesi açılan kişilerin cildi ışıldamaya başlıyor, bağışıklık sistemi güçleniyor, bedeni gençleşiyor. Sonuçta hepimiz nefesle yaşıyoruz, ne kadar iyi nefes alıyorsak o kadar genç, dinç ve sağlıklıyız" dedi.
Her ay girişimcilik, ekonomi, kültür, sanat ve sosyal yaşamın tanınmış isimlerini 'Liyakat Sohbetleri'nde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten LİYAKAT Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Berkay Eskinazi "Her ay alanında ünlü bir ismi üyelerimiz ve İzmirliler ile buluşturuyoruz. Böylece yoğun iş yaşamı içerisinde zaman ayıramadığımız farklı alanları paylaşma şansı yakalıyoruz. LİYAKAT Derneği olarak; girişimcilik alanında gerçekleştirdiğimiz projelerimizin yanısıra, kültür ve sosyal hayatına katkı sağlayan etkinlikler ile kentin nabzını tutmayı amaçlıyoruz. Bu ay konuğumuz olan Nevşah Fidan Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nü bitirdikten sonra uzun yıllar nefes, yoga ve meditasyon eğitimlerine Türkiye ve Amerika'da devam etmiş, aynı zamanda bugüne kadar Türkiye'yi birçok dönüşüm metodu ile ilk kez tanıştıran kişi. Dönüşüm konusunda araştırma ve çalışmalarını bizlerle paylaştı" dedi.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!