Need for Speed'in yenisi geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Need for Speedin yenisi geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2016 07:17

Birbiri ardına başarısız olan oyunların ardından EA şansını bir kez daha deniyor, yeni bir Need for Speed oyunu geliyor.

Haberin Devamı

"Köprüden önce son çıkış" tabiri Need for Speed serisinin şu anki durumunu anlatmak için kullanılabilir rahatlıkla. İlk defa 1995 yılında piyasaya çıkan, zaman içinde evrilerek cadde yarışlarından süper otomobillere, simülasyondan polis kovalamacalarına kadar pek çok farklı tema deneyen serinin son oyunu geçtiğimiz yıl E3'e kısa bir süre kala duyurulduğunda hayli gürültü yaratmış, serinin Underground köklerine dönüyor olması da oyunun senelerdir süregelen hantallığını attığı şekilde yorumlanmıştı.

Maalesef beklediğimiz gibi olmadı. Önce PC versiyonu altı ay sonraya atıldı, sonra da konsollar için çıkan ilk versiyon eksiklikleri, bugları ve keyifsiz oynanışı ile serinin en kötü yapımlarından biri olarak tarihe kazındı. PC versiyonu da grafikleri dışında üç aşağı beş yukarı benzer inceleme puanları aldı.

Oyunun çıkışından önce yapılan en büyük promosyonlarından biri oyuna sürekli olarak yeni içerikler ekleneceği ve bunun da ücretsiz olacağıydı hatırlanacağı üzere. Ghost Games yaptığı açıklama ile bundan sonra oyuna yeni bir ücretsiz içeriğin gelmeyeceğini ve 2017 yılında piyasaya çıkmasını planladıkları yeni Need for Speed oyununa odaklandıklarını söylemiş.

Çoğunuzun katılacağı üzere, Need for Speed, tam da Call of Duty serisi gibi artık kabak tadı vermeye başladı ve yakın zamanda bu değişecek gibi de gözükmüyor.

LEVEL tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!