Neden trend oldu - Sema Şimşek, Tuncay Özkan, Jon Snow

Güncelleme Tarihi:

Neden trend oldu - Sema Şimşek, Tuncay Özkan, Jon Snow
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2016 18:27

Bugünün Twitter'da trend olan konularını sizler için derledik…

Haberin Devamı

Sema Şimşek:

Ünlü manken ve oyuncu Sema Şimşek'in yaşanan terör saldırılası sonrası, üst üste gelen şehit haberlerine tepki göstererek, oğlunu askere göndermek istemediğini söylemesi günün en çok tartışılan konuları arasına girdi. Edirne'de bir tıp çalıştayında konuşan Şimşek, "Çok acı bir şey. Şu anda her şeyin ötesinde bir erkek çocuğum var. Ve elbette ki askere gitmek isteyecektir ama ben isteyecek miyim? Bunu bilmiyorum. Vatan sağ olsun mu? Onu da bilmiyorum" dedi.

Tuncay Özkan:

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın karaciğerinde, tarım ilacı olarak kullanılan DDT'ye rastlanması, günün bir diğer çok konuşulan başlığı oldu. Özkan'ın Silivri Cezaevi’ndeki koşullar nedeniyle hasar gören karaciğerine Almanya’nın Frankfurt kentinde kök hücre tedavisi uygulandığı bildirildi. Özkan, 3 ay boyunca evinden çıkamayacak, maskeyle dolaşacak ve kimseye dokunmayacak.

Jon Snow:

Haberin Devamı

Milyonları ekran başına taşıyan Game of Thrones dizisinin, en kritik karakterlerinden Jon Snow'la ilgili, yeni sezonun ikinci bölümünde ortaya çıkan bazı gerçekler, Twitter'ın gündeminden düşmedi. O gerçeklerin ne olduğunu buraya yazmak isterdik ancak diziyi henüz izlememişlerin seyir zevkine saygımızdan şimdilik sessizliğimizi koruyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!