Nazilli Belediyespor kaybettiği puanlara yanıyor

Güncelleme Tarihi:

Nazilli Belediyespor kaybettiği puanlara yanıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2017 12:21

Nazilli Belediyespor kaybettiği puanlara yanıyor

Haberin Devamı

NAZİLLİ,(DHA)- SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Bucaspor galibiyetinin ardından Ofspor'u deplasmanda 3-2 yenerek iki haftada 3 basamak tırmanan Nazilli Belediyespor, play off yolunda kaybettiği puanlara üzülüyor.
Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem bitime 3 hafta kala 5'inci sıradaki Keçiörengücü ile aralarında 6 puan fark olduğunu hatırlatarak, "İki hafta önce Fatih Karagümrük'e 88'inci dakika golüyle 2-1 yenildik. Yine 26'ıncı haftada 2-2 biten Anadolu Üsküdar karşılaşmasında 87'nci dakikada topu ağlarımızda gördük. Son anlarda 4 puanımız gitti. Eğer o maçlarda talihsizlik yaşamasaydık, play off için en büyük aday biz olacaktık" dedi. 
Her şeye rağmen umutlarını koruduklarını belirten tecrübeli teknik adam, "Play off hattıyla aramızda Keçiörengücü, Zonguldak Kömürspor ve Kocaeli Birlikspor var. İşimiz zor ama ümitidimizi yitirmedik. Kalan 3 maçımızı kazanıp rakiplerimizin takılmasını bekleyeceğiz. Biz 9 puanı alalım gerisi kader" diye konuştu.
Bu hafta Kocaeli Birlikspor'u ağırlayacaklarını hatırlatan Ertem, "Bu maç bizim için bir fırsat olacak. Keçiören de şampiyonluğu kovalayan Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor deplasmanına çıkacak. Çok şey değişebilir. ifadesini kullandı. Nazilli Belediyespor'da Ofspor maçında sarı kart gören golcü Abdulkadir cezalı duruma düştü. 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!