Naksan, Ambalaj Fuarında Göz Doldurdu

Güncelleme Tarihi:

Naksan, Ambalaj Fuarında Göz Doldurdu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 17:45

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK AMBALAJ ÜRETİCİSİ VE SEKTÖR LİDERİ OLAN NAKSAN PLASTİK A.Ş. AVRASYA AMBALAJ FUARI’NA DAMGASINI VURDU.

Türkiye’nin en büyük ambalaj üreticisi ve sektör lideri olan Naksan Plastik A.Ş. Avrasya Ambalaj Fuarı’na damgasını vurdu.
Türkiye ekonomisine değer katan ve ambalaj sanayinin liderliğini üstlenen Naksan Plastik A.Ş. 21’inci kez düzenlenen Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı’nda bu yıl da en yeni ürün ve ambalaj çözümlerini tanıttı.Ambalaj sektöründe çığır açan yenilikleriyle sektöre öncülük eden Naksan Plastik A.Ş. modern standı ve gelişmiş teknolojilerle üretilen geniş ürün gamı ile fuarda adından en çok söz edilen marka oldu.
Avrupa’da her yıl düzenlenen fuarlar arasında ilk sırada yer alan,Türk ambalaj endüstrisinin, üretim gücünün ve teknolojik gelişiminin yanı sıra tasarım becerilerinin de sergilendiği Avrasya Ambalaj Fuarı’nda göz kamaştıran Naksan Plastik, gıda ambalajları, kişisel bakım ve hijyenik ürün ambalajları, streç film, çevreye duyarlı film, deterjan ambalajları, vakum torbalar, çok katlı bariyer üst filmler, taşıma torbaları, branda, big bag, çöp torbası ve mutfak yardımcı segmentindeki ürünlerini fuarda ziyaretçileriyle buluşturdu.
TÜYAP Ambalaj Fuarı’nda Yurtiçi ve Yurtdışı müşterileri ile buluşarak ortak görüşmeler yapan Naksan Plastik, kaliteden ödün vermeyen üretim ve hizmet anlayışıyla ve sürekli geliştirdiği yeni ürünlerle dünya ambalaj sektörüne öncülük etmeye devam ediyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!