Nadide Sultan şarkılarını çalışan engelliler için söyledi

Güncelleme Tarihi:

Nadide Sultan şarkılarını çalışan engelliler için söyledi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2016 17:58

Nadide Sultan şarkılarını çalışan engelliler için söyledi

Haberin Devamı

Halil ÖZÇOBAN/BURSA(DHA) BURSA’da, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Çekirge Devlet Hastanesi’nde engelli çalışanlar için konser düzenlendi. Konserde sahne alan Nadide Sultan, "Böyle bir günde bu kadar güzel topluluğa konser vermek çok güzel bir duygu" dedi. 

Bursa Çekirge Devlet HAstanesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle, hastanede çalışan engelliler için Nadide Sultan'ın sahne aldığı konser düzenledi. Konferans salonunda ki konsere, Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr. Rüstem Aşkın, Çekirge Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Kayhan Sonkur, doktorlar hastanede görev yapan engelli çalışanlar ile personel katıldı. Burada konuşan Başhekim Kayhan Sonkur, böyle bir günde konser tekliflerini kabul eden Nadide Sultan'a teşekkür etti. Daha sonra söz alan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr.Rüstem Aşkın, engellileri çalıştırmaktan duyduğu mutluluğu dile getirip, "Onların ailelerine yük olmadan, ayaklarının üzerinde durması çok güzel bir olay" şeklinde konuştu.

Daha sonra sahnede konser veren Nadide Sultan, parçalarına eşlik eden hastane çalışanlarına teşekkür etti. Sanatçı, "Böyle özel bir günde bu kadar güzel topluluğa konser vermek çok güzel bir duygu" dedi.

 

(Fotoğraflı)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!