Müzik Festivali başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Müzik Festivali başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2016 11:07

Müzik Festivali başlıyor

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- SEVDA Cenap And Müzik Vakfı tarafından düzenlenen Uluslararası Ankara Müzik Festivali, 33. kez sanatseverlerle buluşuyor. Çankaya Belediyesi'nin de destekleyicileri arasında bulunduğu festivalde, 20 ülkeden yüzlerce sanatçı yer alacak.
Çankaya Belediyesi'nin destekleyicileri arasında bulunduğu, Sevda Cenap And Müzik Vakfı tarafından düzenlenen Uluslararası Ankara Müzik Festivali 33. kez sanatseverlerle buluşuyor. 20 ülkeden yüzlerce sanatçıyı ağırlayacak festival 4-30 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek.
Festivalin açılış konseri, 4 Nisan 20.00'de Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu'nda Şef Fazlı Orhun Orhon yönetimindeki “Ankara Gençlik Senfoni Orkestrasıö ile Şef Atilla Çağdaş Değer ve Çiğdem Aytepe yönetimindeki “Saygun Filarmoni Korosuö ve piyanist Tolga Atalay Ün tarafından verilecek.
Üç dünya prömiyeri ile 15 Türkiye prömiyerine ev sahipliği yapacak olan festivalde senfoni ve oda orkestralarından resitallere ve özel projelere kadar 15 konser yer alacak. Bu yıl barok, çağdaş, caz, etnik ve hiphop tarzdaki müzikseverler için de etkinliklerin yer aldığı festivalde, atölye çalışmaları da yapılacak.
Festivalin ayrıntılı programı ankarafestival.com adresli internet sitesinde yer alıyor.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!