Müteahhitler Karaköprü’de buluştu

Güncelleme Tarihi:

Müteahhitler Karaköprü’de buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2017 11:25

Müteahhitler Karaköprü’de buluştu

Haberin Devamı

ŞANLIUDFA,(DHA) - ŞANLIURFA'nın Karaköprü İlçesi'nde faaliyet gösteren müteahhitler ve yapı denetim firmaları Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin ev sahipliğinde istişare toplantısında bir araya geldi.

Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen toplantıya ev sahibi Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Şanlıurfa Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Önal, Karaköprü ilçesinde faaliyet gösteren müteahhitler ve yapı denetim firması yetkilileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, son 2 yıl içerisinde Karaköprü Belediyesi tarafından yapılan hizmetler ve projeler hakkında bilgi verdi.
Başkan Baydilli Karaköprü’nün gelişimi için ve büyümesi için çalıştıklarını ve ilçede faaliyet gösteren, istihdam oluşturan müteahhitlerin yaşadıkları sorunlarla da ilgilendiklerini belirterek, "Sorunları ortak akılla nasıl çözebiliriz?' diye burada toplandık. Önemli olan Karaköprü’yü en doğru şekilde inşa etmektir çünkü Karaköprü her sene önemli bir büyüme kaydediyor. Karaköprü’nün büyümesinde emeği olan müteahhit arkadaşlarımızın sorunlarının çözümü için mücadele edeceğiz" dedi.
Şanlıurfa Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Önal ise, Başkan Baydilli’nin her zaman kendilerinin yanında olduğunu, sorunlarının çözümü için yardımcı olacağına söyledi. Başkan Baydilli ve teknik ekibi müteahhit ve yapı denetimcilerin sorularını yanıtladı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!