Mustafa Ceceli Expo 2016'da coşturdu

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Ceceli Expo 2016da coşturdu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2016 13:13

Mustafa Ceceli Expo 2016'da coşturdu

Haberin Devamı



ANTALYA,(DHA) - EXPO 2016'da başlayan konser serisinde Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Mustafa Ceceli, sevilen şarkılarını, Turkcell Amfi Tiyatroyu dolduran binlerce hayranıyla birlikte seslendirdi.

Dünyaca ünlü şarkıcılar ve grupların yanı sıra Türkiye'nin sevilen seslerinin konserlerine de ev sahipliği yapan Expo 2016 Antalya'da konserler devam ediyor. Türkiye'nin sevilen seslerinden Mustafa Ceceli, konser verdi. Turkcell Amfi Tiyatroyu dolduran binlerce Ceceli hayranı, unutulmaz bir gece yaşadı.

Albümlerinde yer alan şarkılarını seslendiren Mustafa Ceceli, sahne performansıyla büyük alkış aldı. Romantik şarkıların yanı sıra türkü de seslendiren Ceceli, hayranlarıyla halay çekti. Romantik şarkılarda sahne ışıklarını da kapattıran Ceceli, şarkılarını seyircilerin telefon ışıkları eşliğinde söyledi. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Mustafa Ceceli, konser sırasında org, gitar ve darbuka gibi enstrümanları da çalarak bu alandaki yeteneklerini sergiledi.

"EXPO 2016'YA İLK AĞACI BEN DİKTİM"

Expo 2016 Antalya'nın ünlü sanatçıları ağırladığını ve ağırlamaya devam edeceğini söyleyen Mustafa Ceceli, Expo 2016 Antalya Ünlüler Ormanı'na ilk ağacı kendisinin diktiğini de hatırlatarak şunları söyledi:

`Expo'da bu akşam sahne bizim için daha bir anlamlı çünkü buradaki ilk ağacı ben diktim. O yüzden benim için yıllar boyu çok özel bir anı olacak. Ne zaman Expo'dan bahsetseler 'İlk ağacı bu adam dikti' diyecekler. Ne diktim? Armut diktim."

Ceceli, 9 Mayıs 2015 tarihinde Expo 2016 Antalya sergi alanındaki ünlüler ormanına 4 metre boyunda süs armudu dikmişti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!