Mustafa Arslanoğlu, ANKESOB Başkanlığı’na adaylığını açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Arslanoğlu, ANKESOB Başkanlığı’na adaylığını açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2018 13:28

Mustafa Arslanoğlu, ANKESOB Başkanlığı’na adaylığını açıkladı

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ANKARA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (ANKESOB) Mayıs ayında yapılacak olan 43. Olağan Genel Kurulu’nda, Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu aday olduğunu açıkladı.
Mayıs ayında yapılacak olan seçimleri için adaylığını açıklayan Mustafa Arslanoğlu, Oda Başkanlarından destek aldığını bildirdi. 113 Meslek Odası’nı bünyesinde barındıran ANKESOB’un Başkanlığını 2005 yılından bu yana aynı zamanda Ankaragücü’nün de Başkanlığını yapan Mehmet Yiğiner sürdürüyor.
Oldukça çekişmeli geçmesi beklenen genel kurul da, başkanlık için adaylığını açıklayan Mustafa Arslanoğlu, kendisine verilen desteğin her geçen gün arttığını belirtti.
Arslanoğlu, ANKESOB Başkan adaylığı ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:
“Esnaflarımız ve Esnaf Odalarımızın birçok sıkıntısı var. Esnaf ve odalar olarak sıkıntılar içinde boğuluyoruz. Esnafın ve Odalarımızın sıkıntılarını bilen, bu sıkıntı ve sorunlarımızın üstesinden geleceğimi düşündüğüm ve çözüm olabilmek için, bugüne kadar edindiğim tecrübeler, çalışmalar nezdinde yaptığımız istişareler doğrultusunda adaylığımı açıklıyorum. Laf yapmayıp sadece ve sadece esnafımın sorunlarıyla ve esnafımla ilgileneceğim. Bu hizmet bayrağını daha yükseklere çıkarmak ve AHİ kelimesinin içeriğini bilen, Ahilik kültüründen gelen bir kardeşiniz olarak bu kutsal göreve aday olma kararı aldım.”
MUSTAFA ARSLANOĞLU KİMDİR?
1977 Ankara-Kızılcahamam Bulak Köyü doğumlu olan Arslanoğlu, 1993 yılında İskitler Demir Sanayinde oto boya atölyesinde çırak olarak mesleğe ilk adımını attı. Şu an oto servisi işletmecisi olarak mesleğine devam ediyor. Evli ve iki çocuk babası. Ankara Odo Sanatkarları Esnaf Odası Başkanlığı görevine 3. Dönemde seçilerek esnafın sorunlarına çözüm olmak için çalışmalarına devam ediyor.
2015 yılında esnaflarla birlikte kurduğu Kredi Kefalet Kooperatifi’nin Başkanlık görevini aktif olarak sürdürüyor.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!