Muş'ta teröre tepki

Güncelleme Tarihi:

Muşta teröre tepki
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2016 11:31

Muş'ta teröre tepki

Haberin Devamı

Yusuf Özgür BÜLBÜL/ MUŞ, (DHA)- Tütün Üreticileri ve Pazarlama Kooperatifleri Birliği Genel Başkanı Şeyhmus Solgun ile kanaat önderi Aydın Öncel, törere karşı olduklarını, huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamak istediklerini bildirdiler.



Tütün Üreticileri ve Pazarlama Kooperatifleri Birliği Genel Başkanı Şeyhmus Solgun, ülkemizdeki huzursuzlukların nedeni olarak dış güçleri gösterdi. Her görüşe ve siyasete herkesin saygı duyması gerektiğine işaret eden Solgun, "Amacımız, ülkemizin bütünlüğü, huzurudur. Başka Türkiye yok. Türkiye’den başka gidecek yerimiz ve yurdumuz yok. Bugün neyi bölüşemiyoruz? Silah gücü kullanmak kötü. Özellikle biz sivil toplum örgütlerine çok iş düşüyor. Bugün ülkemizde ölen bütün insanlar bizim evlatlarımız. Bu olayların yarın kapımızda olacağının bilincinde olmamız gerekir. Bu ülke güzel ülkedir, hepimiz sahip çıkmalıyız“ diye konuştu.



Kanaat önderi Aydın Öncel de terörden yakındı ve çatışma ortamının kimseye faydası olmayacağını bildirdi. Öncel, "Herkes birbirinin fikrine tahammül etmeli. Vurmayla öldürmeyle bir yere varılamaz, kesinlikle kınıyoruz. Dinimizde böyle emrediyor. Her türlü teröre karşıyız. Siyasi arenada mücadele verilmeli" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!