MÜSİAD yönetiminden Melikgazi'ye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

MÜSİAD yönetiminden Melikgaziye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2018 15:16

MÜSİAD yönetiminden Melikgazi'ye ziyaret

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA) - MÜSİAD Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Olgunharputlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ’ı ziyaret ederek,  belediyenin ekonomiye ve istihdama yönelik çalışmaları hakkında bilgi aldı.

MÜSİAD Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Olgunharputlu, Melikgazi Belediyesince Kayseri sanayisine, esnafına, ticaretine, üretimine ve girişimcilerine yönelik  yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı MÜSİAD adına teşekkür etti.

MÜSİAD Kayseri Şubesi Yönetimi ile her zaman birlikte ve dayanışma içerisinde çalıştıklarını ve beraber projeler ürettiklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi Mesleki Oda, Dernek ve Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte ve istişare içerisinde çalışıyor. Bunun olumlu sonuçları ilçe halkına hizmet olarak yansımaktadır. Musiad Kayseri Şubesi ile ortak bir çalışma gerçekleştirmek istiyoruz. Bu ortak çalışma ile Kayseri’de girişimcilerine yönelik yeni bir etkinlik ve yeni bir kampanya ile Kayserili sanayiciler, girişimciler, esnaflar ve ticaret erbabı için özel seminerle düzenleyeceğiz. Ayrıca Meslek Eğitim Kurslarımız da yine ortak çalışmaları değerlendireceğiz. Şehrimizin Anbar bölgesine yaptığımız iki lojistik alanı çok faydalı sonuçlar veriyor. Şimdi de Şehrin doğu bölgesine hammadde ve pazarlama için lojistik alan oluşturacağız ” dedi.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!