MÜSİAD Şube Başkanı Akdeniz: ‘Kurşun, Adalete Sıkılmıştır’

Güncelleme Tarihi:

MÜSİAD Şube Başkanı Akdeniz: ‘Kurşun, Adalete Sıkılmıştır’
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2015 12:28

MÜSTAKİL SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ MUĞLA ŞUBE BAŞKANI SAYİM AKDENİZ.

İstanbul Adliyesi’nde şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim kiraz’a yapılan saldırı Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi tarafından kınandı. Şube Başkanı Sayim Akdeniz, sıkılan kurşunun adalete sıkıldığını belirtti.
Akdeniz yaptığı açıklamada, “Görevi başında rehin alındıktan sonra, uzun pazarlıklar ve emniyet güçlerinin iyi niyetli iletişim çabalarına rağmen, teröristlerce ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Bürosu Savcısı Mehmet Selim Kiraz şehit edildi. Adalet toplumun her ferdine lazım. Hatta teröristlere de lazımdır. Savcımızın acımasızca ve savunmasız bir şekilde katledilmesi, terörün karanlık yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Şehit savcımıza sıkılan kurşun, adalete sıkılmıştır. Terörle sonuç alacağına inananlar, büyük yanılgı içindedir" dedi.
MÜSİAD Şube Başkanı Akdeniz, her zaman tekrar ettikleri gibi terörün ideolojisi, milleti, dini, iyisi, kötüsü, haklısı veya haksızı olmadığını vurgulayarak, şunları kaydetti:
"Terör terördür, topyekün karşı çıkılmalıdır. Bu hadiseyi kurgulayanlar şunu bilmeliler ki kargaşa meydana getirmeye çalışanlar, bunu başaramayacak. Milletimizin kardeşlik bağları bütün kışkırtmalara rağmen çözülmemiş ve vatandaşlarımız terörü desteklemediğini her fırsatta dile getirmiştir. Çözüm sürecinin hayata geçmesi arifesinde, bu acı olayın meydana gelmesini de manidar buluyoruz. Her ne kadar failler, emniyet güçlerimiz tarafından etkisiz hale getirilse de azmettiren odakların da adalet önüne çıkartılmasını temenni ediyoruz. Şehit savcımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine, adalet camiasına ve milletimize başsağlığı diliyoruz”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!