Muş Valisi Yıldırım, Varto Kaymakamı Çetin'in çalışmalarını inceledi

Güncelleme Tarihi:

Muş Valisi Yıldırım, Varto Kaymakamı Çetinin çalışmalarını inceledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 09:36

Muş Valisi Yıldırım, Varto Kaymakamı Çetin'in çalışmalarını inceledi

Haberin Devamı

Fatih ÇELİK/VARTO(Muş)(DHA)-Muş Valisi Aziz Yıldırım, Varto ilçesini ziyaret etti. Vali Yıldırım, ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mehmet Nuri Çetin'in sıcak asfalt ve diğer çalışmalarını inceledi.
    Muş Valisi Aziz Yıldırım, beraberindeki İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsmail Şahin, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ile Varto ilçesini ziyaret etti. Vali Yıldırım ve beraberindekileri, Varto Devlet Hastanesi önünde Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı İsmail Terzi ve İlçe Emniyet Müdürü Orhan Ağdaş ve kamu kurum amirleri tarafından çiçekle karşılandı.

    Varto Devlet Hastanesinde hastaları ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulunan Vali Yıldırım ve beraberindekiler, daha sonra kaymakamlık makamına geçerek ilçenin sorunları ile ilgili Kaymakam Mehmet Nuri Çetin'den bilgi aldı. Buradan Çaylar Jandarma Bölük Komutanlığını, ilçe Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Bölük Komutanlığını da ziyaret eden Vali Yıldırım, Kaymakamlık tarafından ilçede ilk başlatılan Nahır yolundaki asfalt ve peyzaj çalışması ile ışıklandırma yapılan caddelerde incelmelerde bulundu.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!