Muş Belediye Başkanı Asya'ya ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Muş Belediye Başkanı Asyaya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 13:13

Haberin Devamı

MUŞ (AA) - AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Erzurum Eski Milletvekili Dr. Sadettin Aydın, Muş Belediyesini ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 2 yıllık görev süresinde yapılan çalışmalar hakkında Aydın'a bilgi verdi.

Asya, AK Parti belediyecilik anlayışıyla çalışmalar yürüttüklerini belirterek, bu anlayışla kentte ciddi yatırımlar yapıldığı söyledi.

Muş'a birçok yeni tesis kazandırdıklarını, kentin öncelikli sorunlarının çözüme kavuşturulması için de acil eylem planı oluşturduklarını ifade eden Asya, şöyle konuştu:

"Yaptığımız ve yapmayı planladığımız çalışmaları bu çerçevede değerlendiriyoruz. Sebze ve meyve hali, hayvan pazarı, hayvan barınağı ve tıbbi atık sterilizasyon merkezi gibi yeni tesisleri halkımızın hizmetine sunduk. Yapmayı planladığımız tesislerimizi de projelendirdik. Allah'ın izniyle sezonun başlamasıyla bu projelerimizi de hayata geçireceğiz."

Haberin Devamı

Muş'un birçok köklü sorununu çözüme kavuşturduklarını belirten Asya, şehiriçi toplu taşımada yaşanan aksaklıkları gidermek için, havuz ve kartlı sistem uygulamasına öncülük ettiklerini dile getirdi.

Asya, "Uzun süre üzerinde çalıştığımız bu uygulamanın gerçekleşmesinden son derece memnunuz. Yıllardır devam eden bir sorunu ortadan kaldırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bununla beraber altyapı ve içme suyu gibi en büyük sorununu çözmek için de kararlı adımlarla ilerliyoruz. Allah'ın izniyle yıllardır taahhüt edilen bu eksiklikleri bu dönemde yaparak halkımızın hizmetine sunacağız. Asli görevlerimizin yanı sıra sosyal ve kültürel alanlarda da çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.

Aydın da parti çalışmaları kapsamında kente geldiğini bildirerek, Muş'ta AK Parti döneminde güzel gelişmeler yaşandığını belirtti.

Çalışmalarından dolayı Asya'yı tebrik eden Aydın, AK Parti hükümeti ile vatandaşlara en iyi hizmetin sunulduğunu ifade etti.

Ziyarette Aydın'a, AK Parti İl Başkanı Namık Ergün, Merkez İlçe Başkanı Halil Subaşı ve partililer eşlik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!