Muratpaşa'nın sırrı

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşanın sırrı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2000 00:00

Haberin Devamı

Türkiye'de vergi ve SSK borcu olmayan tek belediyenin sırrı tasarruf

MURATPAŞA Belediye Başkanı Süleyman Evilmen, göreve geldiği günden beri yaptıkları hizmetleri ve 2001 yılı projelerini anlattığı toplantıda, borç içinde devraldıkları belediyeyi borçsuz hale getirdiklerini söyledi. Sıkı tasarruf politikasıyla, Türkiye'de vergi ve SSK borcu olmayan tek belediye unvanına sahip olduklarını belirten Evcilmen, ‘‘Sadece sendika ile yapılan toplu iş sözleşmesinden doğan ödeme var’’ diye konuştu.

ANLAYIŞ FARKI

Göreve geldiği andan itibaren klasik belediyecilik anlayışına son verip, yeni bir tarz oluşturduklarını ifade eden Evcilmen, başarının sırrını şöyle açıkladı: ‘‘Ben, daha eski başkanın koltuğunda oturuyorum. Yerdeki halı ve koltuk yüzleri yıprandı ancak tasarruf nedeniyle bunları bile değiştirmiyorum. Pek çok yöneticinin yaptığı gibi, göreve gelir gelmez yeni personel alımına gitmedim.’’

HER AY BİR PARK

Her ay bir park sloganıyla başlattıkları yeşillendirme ve oyun alanı çalışmalarını 2001'de de sürdüreceklerini belirten Başkan, Düden Çayı ve falezlerle ilgili önemli projeleri olduğunu söyledi. Düden Çayı kenarını için hazırlanan projeyi onay için Koruma Kurulu'na gönderdiklerini açıklayan Evcilmen, falezlerde çevre düzenlemesini sürdüreceklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!