Muratpaşa'dan evi yanan vatandaşa destek

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşadan evi yanan vatandaşa destek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2018 13:44

Muratpaşa'dan evi yanan vatandaşa destek

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi Başkanı Ümit Uysal, Güzeloluk Mahallesi'nde çıkan yangında evleri yanan Karaman ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak, "Maddi anlamda her türlü yarayı birlikte sararız" dedi.

Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal, Güzeloluk Mahallesi'nde geçen hafta çıkan yangında evleri tamamen yanan Karaman ailesini ziyaret etti. Yangının kendisi ve oğlunun evde olmadığı bir saatte yaşandığını anlatan Halil Karaman, "Yangın başladığında eşim ve engelli çocuğum evdeydi. Evin bu hale gelmesi 10 dakika sürmemiş. O can havli içinde eşim engelli çocuğumuzu da alarak dışarı çıkarmayı başarmış. Aksi durumda daha büyük bir felaketi yaşayabilirdik. Tek tesellimiz ailemizin hayatta olması" diye konuştu.

Mahalle Muhtarı İzzet Ak da eşlik ettiği Başkan Uysal, aileye geçmiş olsun dileğinde bulunarak, "Maddi anlamda her türlü yarayı birlikte sararız" dedi. Önemli olanın can kaybı yaşanmaması olduğunun altını çizen Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi'nin ilgili tüm birimlerinin Karaman ailesinin yaralarını sarılması için seferber olacağını aktardı.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!