Muratpaşa'dan afet bölgesine yardım

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşadan afet bölgesine yardım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 13:24

Muratpaşa'dan afet bölgesine yardım

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - HORTUM felaketinde büyük zarar gören Kumluca, Finike ve Demre'de vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın talimatıyla bölgedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım malzemesi gönderildi.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; hortum felaketinde büyük hasar gören bölgedeki seraları ve evleri zarar gören vatandaşları ziyaret edip geçmiş olsun dileğinde bulundu. Başkan Uysal'ın talimatı ile acil ihtiyaç olarak belirlenen yatak, battaniye, giysi ve kuru gıda benzeri yardımlar, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı.
SERA İŞÇİLERİ UNUTULMADI
Hasarın büyük olduğu Demre ve Beymelek Mahallesi'nde; ihtiyaç sahibi ailelere, yatak, battaniye, giysi ve kuru gıda teslim edildi. Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü; seralarda işçi olarak çalışan ailelerin ihtiyaçlarını da tespit etti. Felaketin ardından temizlik yapan vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunan Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri; seralarda işçi olarak çalışan ailelerin ihtiyaç duyduğu malzemeleri de kendilerine teslim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!