Muratpaşa'da 'Küçük Prens' buluşması

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşada Küçük Prens buluşması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2016 11:11

Muratpaşa'da 'Küçük Prens' buluşması

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi'nin ücretsiz sinema günlerinin 3'üncü haftasında, Antoine de Saint-Exupery'nin unutulmaz çocuk klasiği Küçük Prens'in animasyon uyarlamasının gösterimi yapıldı.

Muratpaşa Belediyesi'nin aralık ayı boyunca her salı günü düzenlendiği ücretsiz sinema günlerinde Fransız yazar Antoine de Saint-Exupery'in 1943'te yayımlanan dünyanın en çok satan ve okunan kitaplarından biri olan 'Küçük Prens'in 2015 yapımı animasyon uyarlamasını Muratpaşa kreşlerinin minik öğrencileri engelli çocuklarla birlikte izledi.

Laura AVM Site Sinemaları işbirliğiyle düzenlenen ücretsiz sinema günlerinde 3'üncü haftasında saat 10.00'da başlayacak gösterim için minik öğrenciler dakikalar öncesinden salonları doldurdu. Gösterim öncesi sinema klasiği patlamış mısır ikram edilen çocuklar dev sinema koltuklarında arkalarına yaslandı ve bir çocuğun gözünden büyüklerin dünyası anlatıldığı Küçük Prens'le yolculuğa çıktı.

ARALIK AYININ SON FİLMİ

Muratpaşa Belediyesi aralık ayı boyunca her salı devam eden 'ücretsiz sinema günlerinin' 4'üncü ve son haftasında, 27 Aralık günü saat 10.00'da Doğa Rutkay, Onur Buldu, Özlem Tokaslan, Ayşen Gruda, Ayşegül Akdemir'in oynadığı 'Dedemin Fişi' filmi izleyiciyle buluşacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!