Muratpaşa, öğrenciler için çalışıyor

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşa, öğrenciler için çalışıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2018 11:39

Muratpaşa, öğrenciler için çalışıyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - EĞİTİMDE fırsat eşitliği sağlamak için 5 kreşi, 3 eğitim ve bilgi merkezi ve MURGEM'le hizmet veren Muratpaşa Belediyesi, öğrencilerin sağlıklı ortamlarda eğitim görebilmeleri için okullara da destek oluyor.

Muratpaşa Belediyesi, ilçede bulunan okullara bakım-onarımda destek veriyor. İlk, orta ve lise düzeyindeki okullardan gelen talepleri değerlendiren Muratpaşa Belediyesi, bakım-onarım çalışmalarını program çerçevesinde gerçekleştiriyor.

Eğitim-öğretim yılının açılmasına sayılı gün kala temposunu artıran Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 28 okulda, çatı izolasyon, duvar, sınıf boyama, elektrik-su tesisatı, kapı iyileştirme, demir doğrama, spor aletleri ve kale direği-basket potası montajı, spor odası düzenleme ve oyun sahaları çizimi gibi çalışmalar yapıyor.

Okullara bakım-onarım desteği veren Muratpaşa Belediyesi, daha önce de Güzeloba, Namık Kemal, Dilşad Refizade ilkokullarıyla birlikte Ermenek Ortaokulu ve Naim Süleymanoğlu adını taşıyan 75'inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi Spor Salonu'nu inşa etmişti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!