Muratpaşa’dan Muhtarlara Bilgisayar

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşa’dan Muhtarlara Bilgisayar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 09:52

muratpaşa belediye başkanı ümit uysal, antalya muhtarlar derneği başkanı nazif alp'a dizüstü bilgisayar hediye etti

Muratpaşa Belediyesi, ilçe’de bulunan muhtara dizüstü bilgisayar hediye etti.
Muratpaşa Belediyesi tarafından ilçede bulunan 56 mahalle muhtarına ve Muratpaşa Muhtarlar Derneği’ne, düzenlenen törenle dizüstü bilgisayar hediye edildi. Muratpaşa Belediye Meclisi’nde alınan karar gereği dizüstü bilgisayarlar, Muratpaşa Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle muhtarlara teslim edildi. Törene Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul, muhtarlar meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve müdürler katıldı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan’a, dizüstü bilgisayarı verdi.
MUHTARLARIMIZ PROJE ORTAĞIMIZ
Törende konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Bilgisayar insanoğlunun önemli bir buluşudur. Bilgisayar sizlerin ve bizlerin işlerini kolaylaştıracaktır. Muhtarlarımızla birlikte kamu hizmeti üretiyoruz ve proje ortağıyız. Turunç masa projemiz muhtarlarımızın yükünü hafifletmiştir. Vatandaşlarımız geçmişte mahalle muhtarına ilettikleri istek, öneri ve şikayetlerini turunç masamıza yapmaktadırlar. Bilgisayarlarımızı hayırlı bir şekilde kullanmanızı diliyorum. Muhtarlar meclisinde ele alınan tüm konular çözüme kavuşturulması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.
Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp ise, “Başkanımız görevine başlamasının ardından Turunç masayı kurarak bir anlamda muhtarların yükünü almış oldu. Vatandaşlarımız 444 80 08 nolu telefondan Turunç masayı arayarak isteklerini ve şikayetlerini iletiyorlar. Vatandaşlarımız bu konuda bilinçlendi. Mahallelerindeki en küçük sorununu, Turunç Masa’ya iletiyor. Belediyemizden hizmetleri yerinde ve zamanında alıyoruz. Muhtarlarım adına Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
MURATPAŞA DERNEK BAŞKANI’NDAN TEŞEKKÜR
Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan da, “Belediyemiz Turunç masa ve diğer müdürlüklerimizle iletişimin daha sağlıklı ve koordineli bir şekilde olması için muhtarlarımıza ve derneğimize bilgisayar hediye edilmesinden dolayı mutluyuz. İçinde bulunduğumuz iletişim çağında Başkanımız, muhtarlıklarımızda bulunan bilgisayarların durumunu görmüş ve bu doğrultuda çağımızın ihtiyaçlarına en uygun, en ekonomik bilgisayarları bizler için temin etmiştir” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!