Muratpaşa bayramlaştı

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşa bayramlaştı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2018 13:02

Muratpaşa bayramlaştı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kurban Bayramı öncesi son mesai gününde tüm belediye çalışanları ile bayramlaştı.

Başkan Ümit Uysal, bayram öncesi son mesai gününe Fen İşleri Müdürlüğü'nde başladı. Başkan Uysal, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte Yeşilova Mahallesi'nde bulunan Fen İşleri Müdürlüğü'nde temizlik işleri, park ve bahçeler ve veteriner işleri müdürlükleri personeliyle, ardından hizmet binasındaki çalışanlarla bayramlaştı.

Gerek sendikal örgütlenme, gerekse imzalanan toplu iş sözleşmeleri açısından Muratpaşa Belediyesi'nin, Türkiye'de en önemli örneklerden biri olduğuna işaret eden Başkan Uysal, “Belediyemiz, bir değerler belediyesi. Her kuruş kaynağımızı, toplumsal yarara dönüştüren bir yaklaşımımız var. Kalanla da çalışanlarımızın ücretlerini ödüyoruz" dedi.

Çalışanların sendikal örgütlenmelerini bir uygarlık kriteri olarak gördüklerini kaydeden Başkan Uysal, “Muntazam bir kamu hizmeti planlaması ile verilen görevi, toplumun yüklediği yükümlülükleri düzgün bir şekilde yerine getirmeye gayret eden topluluk olarak bir bayrama daha geldik. Genel ortalamamız, toplumsal memnuniyet oranımız son derece yüksek. Bunda her bir çalışanımızın payı var. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin ve sevdiklerinizin bayramını kutluyorum" diye konuştu.

Belediye hizmet binasındaki bayramlaşmaya gelen, Muratpaşa Belediyesi Sosyal Kreşleri'nden çocuklar, Başkan Uysal'a sarılarak bayramını kutladı. Çocuklar, Başkan Uysal'a elleriyle hazırladıkları bayram kartı ve bir tablo hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!