Murat Yontar yola çıktı

Güncelleme Tarihi:

Murat Yontar yola çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2018 13:28

Murat Yontar yola çıktı

Haberin Devamı

Yusuf BAŞTUĞ/ MERSİN, (DHA) - AK PARTİ Mersin Milletvekili Aday Adayı Murat Yontar, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşması için var gücüyle çalışacaklarını söyledi. 
Mersin'in Silifke İlçesi'nde doğup ilkokul, ortaokul ve liseyi tamamladıktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitiren 45 yaşındaki evli 2 çocuk babası Murat Yontar, 21 yıldır Demirören Grubu'nda yönetici olarak görev yaptığını anımsattı. 'Silifkeli bir Yörük çocuğu' olduğunun altını çizen Murat Yontar, halka hizmet etmenin hakka hizmet anlamı taşıdığını vurguladı. 
'HİZMET İÇİN VARIM'
Ak Parti Teşkilatı'nın tüm kademelerinde ailecek görev aldıklarını bildiren Murat Yontar, doğup büyüdüğü memleketi Mersin'e çok şey borçlu olduğunu vurguladı. Türkiye'nin 24 Haziran'da çok önemli bir seçim yapacağına dikkat çeken Yontar, "Mersin'e ve güzel ülkemize daha çok hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız. Tartışmalara, kısır çekişmelere girmeden vatandaşlarımızla buluşup gönüllerde yer alacağız. Hep birlikte 2023 hedeflerine yürüyeceğiz. Milletimizin 24 Haziran'da yazacağı yeni destana biz de katkı sunmaya çalışacağız" dedi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!