Murat Toktaş: Ülkemiz turist için cennet

Güncelleme Tarihi:

Murat Toktaş: Ülkemiz turist için cennet
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2017 11:16

Murat Toktaş: Ülkemiz turist için cennet

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - KARADENİZ Turistik İşletmeciler Derneği (KATİD) Başkanı Murat Toktaş, "Son yıllarda turizm sektöründe yaşadığımız olumsuzluklar ülke ekonomisini ve yatırımcılarımızı çok büyük sıkıntıya sokmuştur. En kısa zamanda bu zor günlerden çıkacağımıza inanıyorum” dedi.
KATİD Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Murat Toktaş, Turizm Haftası nedeniyle bir açıklama yaptı. Son yıllarda turizm sektöründe yaşanan olumsuzlukların ülke ekonomisini ve yatırımcıları çok büyük sıkıntıya soktuğunu ifade eden Toktaş, "En kısa zamanda bu zor günlerden çıkacağımıza inanıyorum. 7 bölgemiz ile bir çok turizm imkanına sahip dünyadaki tek ülkeyiz. Bir çok turist için cennet olarak tanımlanan bu zengin ülkemizin tekrar eskisi gibi turizm sektöründe lider ülke olacağına inanıyorum. İlimiz özelinde ise, bir yandan var olan geleneksel pazarlara yeni ürünler sürerken diğer yandan da yeni pazarlara yönelmekteyiz. Turizmin çeşitlendirilmesi konusundaki çalışmalarımız da sürmektedir. Öncelikle bu çalışmalarımız sırasında desteklerini, yardımlarını esirgemeyen başta valimiz İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz, olmak üzere bütün kurum ve kuruluşlarımıza ve bu kurumların başındaki yöneticilerimize, sektör çalışanlarımıza, amatörce de olsa elinden gelen her şeyi katkı olarak sunan hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.
Çalışmaların daha da artan bir ivmeyle sürdürüldüğünü dile getiren Murat Toktaş, "Bunu yaparken de her şeyin son derece ince ve hassas biçimde hesaplanması, günü kurtarmaya çalışırken geleceğin tehlikeye atılmaması gerekmektedir" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!