GeriSeyahat Müjdat Gezen’in seyir defteri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Müjdat Gezen’in seyir defteri

Müjdat Gezen’in seyir defteri

Soyadı, ailesinin seyahat tutkusundan kaynaklanıyor. Kendisi de gezgin ruhlu. Kutuplar dışında tüm kıtalara ayak bastı. Hayali Hawaii’nin başkenti Honolulu’yu görmek. İşte Gezen’in seyir defteri...

RESTORAN

Deniz Restaurant / İzmir

İyi balık yemek için buradan daha iyi bir restoran bilmiyorum. Mönüsünü çok beğeniyorum. Manzarası, atmosferi de cazip. (www.denizrestaurant.com.tr)

Divan Brasserie / Kalamış

Tercih etme nedenlerimden biri de evime yakın olması. Mönüleri taze ve kaliteli malzemelerle hazırlanıyor. Yeni, özgün seçenekler bulabiliyorsunuz. (www.divan.com.tr)

/images/100/0x0/55ea7d01f018fbb8f8833f2e

OTEL

Villa Albertina Venedik-Lido

“Venedik Film Festivali için gitmiştim bu otele. Sahilin yanı başında, dekorasyonu, restoranı müthiş...” Oda fiyatı 359 Euro’dan başlıyor.
(www.villalbertina.com)

Mövenpick İzmir

“Burası ikinci evim gibi. Şehir merkezinde, odaları deniz manzaralı. Otelde konaklayacağım zaman her daim odam hazırdır...” İki kişik odada kahvaltı dahil gecelik konaklama 129 Euro’dan başlıyor. (www.moevenpick-hotels.com)

Çelikpalas Bursa

“Zamanında Atatürk’ün kaldığı bu tarihi otel çok güzel restore edilmiş. Müşterilerine nostalji yaşatıyor...” İki kişi konaklama ücreti kahvaltı dahil 120 Euro’dan başlıyor. (www.celikpalasotel.com)

GECE KULÜBÜ

Pınar Müzikhol / Maltepe

“Zeki Çetin’in sahibi olduğu bu mekânı fasıl dinlemek, arkadaşlarımla vakit geçirmek için tercih ediyorum müziklerin yanı sıra yemekleri de iyi.” (www.pinarrestaurant.com)

False