Muhteşem Yüzyıl Kösem 28. bölüm fragmanında idam kararı!

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 28. bölüm fragmanında idam kararı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2016 10:21

Muhteşem Yüzyıl Kösem'in merakla beklenen 28.bölüm fragmanı yayınlandı.. Sultan Osman, kardeşi Mehmed’in ölüm emrini veriyor! Şehzade Mehmed idam ediliyor. Kösem evladının yasını tutarken, İstanbul’da eşi benzeri görülmemiş bir kış yaşanıyor. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem 28.bölüm fragmanı

Muhteşem Yüzyıl Kösem bu hafta nefesleri kesecek bir bölümle ekranlara gelecek. Muhteşem Yüzyıl Kösem'de İskender’in yaşadığından emin olan Kösem, kayıp şehzadeyi bulmak için tehlikeli bir plan yapıyor. Ancak hiç ummadığı birinin ihanetine uğruyor. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem  28.bölüm fragmanı

Haberin Devamı

 

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 28.YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta Kösem Sultan evlat acısı çekiyor!
Sultan Osman, kardeşi Mehmed’in ölüm emrini veriyor! Şehzade Mehmed idam ediliyor. Kösem evladının yasını tutarken, İstanbul’da eşi benzeri görülmemiş bir kış yaşanıyor. Kösem ile yüzleşen Osman’ın kalbi tuzla buz oluyor. Anne - oğul arasındaki bağ kopuyor. Sultan Osman teamülleri hiçe sayıp Türk bir kadınla evleniyor. Bu kararıyla herkesin tepkisini üzerine çekiyor. Sultan Osman Hotin seferine çıkıyor. İskender’in yaşadığından emin olan Kösem, kayıp şehzadeyi bulmak için tehlikeli bir plan yapıyor. Ancak hiç ummadığı birinin ihanetine uğruyor. Kösem’in İskender’in peşinde olduğunu anlayan Hümaşah, kardeşini korumak için payitahttan gönderiyor. Kösem düşmanına son bir darbe vururken, Safiye için hayat duruyor! Sultan Osman seferde yeniçeri ile karşı karşıya geliyor.Askere gözdağı vermek için ağır bir karar alan Osman, isyan ateşinin ortasında kalıyor.
Osman’ın Mehmed için fetva aldığını öğrenen Kösem yıkılır.Oğlunu kurtarmak için saraya gider ancak acı bir manzarayla karşılaşır. Şehzade Mehmed abisinin emriyle idam edilmiştir.
Kösem acıların en büyüğü ile sınanırken, İstanbul’da eşi benzeri görülmemiş bir kış yaşanır. Herkes Osman’ın kardeş katlini yeniden getirdiği için lanetlendiğine inanır. Kardeşinin ölümüyle derinden sarsılan Osman ise vicdanıyla yüzleşmeye çalışır.
Ulemayla arasını düzeltmek isteyen Osman, herkesi şaşkına çeviren bir karar alarak Şeyhülislam Esad Efendi’nin kızı Akile Sultan ile evlenir. Ancak usullere aykırı olan bu evlilik herkesin tepkisini çekmesine neden olacaktır.
Sultan Osman Hotin seferine çıkar. Osman’ın sefere çıkmasını fırsat bilen Safiye Sultan, yeniçeriyi Osman’a düşman etmek ister. Böylece İskender’in taht yolunu açmış olacaktır. Sultan Osman, seferde yeniçeriyle karşı karşıya gelir.
Kösem ise İskender’in yerini bulmak için Safiye’ye büyük bir tuzak kurar. Safiye oğlunu kurtardığını sanırken aldığı haberle dünyası başına yıkılır. Artık hiçbir şeyin manası kalmamıştır.

Haberin Devamı


Haberin Devamı











Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta Sultan Osman tahta çıkıyor!
Şehzadelerini kurtarmak için var gücüyle yetişmeye çalışan Kösem, büyük bir şok yaşıyor! Sultan Mustafa tahttan indiriliyor! Mustafa’nın kabusları gerçek oluyor. Yeniden kafese giriyor. Halime Sultan ise zindana atılıyor. Kösem Sultan’ın desteğiyle Sultan Osman tahta çıkıyor! Osman, tahtını elinden alan validesi Kösem Sultan’ı saraydan sürüyor. Kösem tebdil halde çıktığı çarşıda şok biriyle karşı karşıya geliyor. Safiye, Kösem ile Osman’ın arasını bozmak için sinsi bir plan yapıyor. Osman, Kösem’in gizli divanını basıyor! Osman Kösem’e çok ağır bir ceza veriyor! Safiye’nin tuzağına düşen Şehzade Mehmed, abisinin kendisini öldüreceği korkusuyla korkunç bir hata yapıyor. Şehzade Mehmed’in kendisine isyan ettiğini sanan Sultan Osman kardeşinin ölüm fermanını istiyor! Kösem ve Sultan Osman arasında ipler koparken, şehzade Mehmed adım adım ölüme yaklaşıyor!

Muhteşem Yüzyıl Kösem 28. bölüm fragmanında idam kararı

Haberin Devamı


Kösem evlatlarının canını kurtarmak için telaşla Sırça Köşk’e gelir. Ancak karşılaştığı manzara karşısında şaşkına döner.
Sultan Mustafa tahttan indirilip yeniden kafese kapatılırken, Halime Sultan zindana atılır. Kösem Sultan’ın desteğiyle tahta çıkan Sultan Osman’ın saltanatı başlar.
Kösem oğlunun saltanatının keyfini süreceğini sanırken, acı gerçekle yüz yüze gelir. Osman tahtını elinden alan validesi Kösem Sultan’ı eski saraya gönderir. Kösem Osman’a dair büyük bir hayal kırıklığına uğrar.
Annesinin eski saraya sürülmesinin ardından abisi ile arasındaki bağların koptuğunu düşünen şehzade Mehmed Osman’ın kendisini öldüreceğinden korkar. Safiye Sultan’ın oyununa gelen şehzade Mehmed geri dönülmez bir hata yapar.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 28. bölüm fragmanında idam kararı


Kardeşinin kendisine isyan ettiğini düşünen Osman derin bir çelişki içindedir. Kardeşinin ölüm emrini verecek midir yoksa onu af mı edecektir? Annesi Kösem Sultan ile yaptığı yüzleşme Osman’ı sert bir karar almaya iter.. Muhteşem Yüzyıl Kösem, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Star’da..

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 27. BÖLÜM!



MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 27. BÖLÜM MEHMED'E TUZAK!


DİZİNİN KÜNYESİ

Yapımcı: TIMS / Timur Savcı
Yönetmen: Mert Baykal, Yağız Alp Akaydın
Senaryo: Yılmaz Şahin

BAKMADAN GEÇME!