Muhtarlardan Özel İdareye ziyaret 

Güncelleme Tarihi:

Muhtarlardan Özel İdareye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2017 14:10

Muhtarlardan Özel İdareye ziyaret 

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS il Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Mehmet Nebi Kaya, merkez, ilçe köy muhtarları ve köy derneklerinin temsilcileriyle bir araya geldi.
Bu kapsamda Genel Sekreter Kaya’ya; Merkez Törnük Köyü Muhtarı ve Köy Dernek Başkanı, Koyulhisar İl Genel Meclis Üyeleri ile Ballıca, Aksu, Çandır, Gümüşlü ve Kurşunlu köy muhtarları, Şarkışla ilçesi Sarıkaya köy muhtarı, Divriği İl Genel Meclis Üyeleri ile Tepehan, Merkezgözecik, Yalnızsöğüt, Avşarcık, Uzunkaya ve Gökçeharman köy muhtarları, Divriği Çukuröz Dernek Yönetimi ve Hacı Bektaşı Veli Anadolu Kültür Vakfı Sivas Şube Başkanı ziyaretlerde bulundu. Ziyarette bulunan muhtarlar, köylerine yapılan hizmetlerden dolayı başta Vali Davut Gül olmak üzere, Kaya’ya, il genel meclisi başkanı Sedat Özata’ya ve il genel meclisi üyelerine, özel idare çalışanlarına teşekkür etti. Ayrıca muhtarlar, köylerde yaşayan vatandaşların taleplerini de iletme fırsatı buldu. Diğer yandan ilçe ve köy derneklerinin temsilcilerini de ağırlayan Kaya, sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
Muhtarlara kapılarının her zaman açık olduğunu vurgulayan Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, "Taşrada yaşayan vatandaşların huzuru, bizim huzurumuzdur. Huzuru sağlamak, refah seviyesini yükseltmek için sorunları çözmek gerekiyor. Bu kapsamda her yıl olduğu gibi bu yılda önemli projeleri hayata geçireceğiz" dedi.
Muhtarların taleplerinin program dahilinde aksatılmadan yerine getirileceğini belirten Kaya, işlerin hızlı ve titizlik içinde yapılması için gayret göstereceklerini ifade etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!