Muhtarlardan altyapı çalışmalarına tam not

Güncelleme Tarihi:

Muhtarlardan altyapı çalışmalarına tam not
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2018 17:34

Muhtarlardan altyapı çalışmalarına tam not

Haberin Devamı

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne (MASKİ) ait 'İçme Suyu Hatlarının Dünü ve Bugünü' adlı sergide incelemelerde bulunan ilçedeki muhtarlar, kentin altyapısına yapılan çalışmalara tam not verdi.

Turgutlu ilçesindeki mahalle muhtarları, MASKİ tarafından il genelinde yapılan altyapı çalışmalarında ortaya çıkan vana ve boruların eski halleri ile yeni hallerinin sergilendiği 'İçme Suyu Hatlarının Dünü ve Bugünü' sergisinde, incelemelerde bulundu. Turgutlu Belediye Başkanı MHP'li Turgay Şirin, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ve geniş katılımla gerçekleştirilen sergide eski ve yeni tesisatları karşılaştıran mahalle muhtarları, çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

MUHTARLAR SERGİDEN MEMNUN

Sergide incelemelerde bulunanlar arasında yer alan Ergenekon Mahalle Muhtarı Arif Yaşar, sergi sayesinde, eski su borularının nasıl sağlıksız olduğunun ortaya çıktığının ifade ederek, "Sergide de görüldüğü üzere altyapı çalışmalarında daha önce döşenmiş olup, zaman içerisinde sağlıksız hale gelen demir boruların hali ortada. Çağa uygun yeni boruları da görüyoruz. En iyi yatırımın insana yapılan yatırım olduğu düşüncesiyle kaliteli bir çalışma ortaya çıktı. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla içebilecekleri sularına kavuştular" dedi.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Adil Beldek ise sergi sayesinde altyapı çalışmaları çerçevesinde insan sağlığına yapılan yatırımın ne kadar önemli olduğunun ortaya çıktığını dile getirdi. Sergide incelemelerde bulunan diğer mahalle muhtarları ise Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Turgutlu Belediyesi'nin ilçede gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarına tam not verdi.

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!