Müftülük personeline diş taraması

Güncelleme Tarihi:

Müftülük personeline diş taraması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2017 10:56

Müftülük personeline diş taraması

Haberin Devamı

ALSANCAK Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, İzmir İl Müftülüğü personeline diş tarama etkinliği düzenlendi.

Ağız ve diş sağlığının korunmasını ve diş çürüklerini önlemenin önemine yönelik diş tarama etkinliğine Başhekim Yrd. Dt. Handan Hakerler, İdari Mali İşler Md. Yrd. ve Proje Koordinatörü Murat Yaman, 1 uzman diş hekimi, 3 diş hekimi, 2 sağlık teknisyeni ve 1 temizlik personeli katıldı. Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi personelinin Müftülükteki diş tarama programına katılım beklenenin üstünde oldu. Diş taraması yapılan müftülük personeline, ihtiyaçları doğrultusunda tedavi programı düzenlenerek, ileri tedaviye ihtiyacı olanlar Merkez'e davet edildi.

Hastane Yöneticisi Dt. Diler Yaşar "Yaptığımız bu projelerin amacı toplumda ağız ve diş sağlığı konusunda farkındalık yaratarak daha bilinçli ve daha sağlıklı dişlere sahip bireyler oluşmasına ön ayak olmaktır. Projemize yoğun ilgi ve talebin olması oldukça sevindirici. Emeği geçen çalışma arkadaşlarıma ve bizimle proje ortaklığı yapan kurumlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Yapılan diş taramalarından çok memnun kaldıklarını ve çok mutlu olduklarını ifade eden müftülük personeline diş fırçası ve diş macunu da dağıtıldı.

 

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!