MTOSB'den 8 firma İSO 500 sıralamasında

Güncelleme Tarihi:

MTOSBden 8 firma İSO 500 sıralamasında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2018 14:52

MTOSB'den 8 firma İSO 500 sıralamasında

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) -  İSTANBUL Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl açıkladığı 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' raporuna göre 2017 yılında 8 Organize Sanayi Bölgesi firması ilk 500'e girmeyi başardı.
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) sınırlarında faaliyetlerini gösteren firmalar yine ilk 500'de kendilerine yer buldu. İş dünyası açısından öneme sahip olan lisetede Hayat Kimya San. A.Ş. 49'uncu sırada yer alırken, Yıldız Entegre Ağaç Sanayi Tic. A.Ş. 51'nci sırada, Trakya Cam Sanayi A.Ş. 98'nci sırada ve Tiryaki Agro Gıda San. ve Tic. A.Ş 104'üncü sırada kendisine yer buldu. Memişoğlu Tarım Ürünleri Tic. Ltd. Şti. 335'nci sıraya yerleşirken, Mey Alkollü İçkiler San. ve Tic.A.Ş. 404'üncü sırada, Teknopanel Çatı ve Cephe Panelleri Üretim San. ve Tic. A.Ş. 441'inci sırada, Europap Tezol Kağıt San. Ve Tic.A.Ş. ise 455'inci sırada listede yer aldı.
MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' raporunda her yıl bir çok firmalarının yer aldığını belirterek, "2017 raporunda MTOSB bünyesinde bulunan 8 firmamızın listeye girmiş olması bizler için gurur verici bir gelişme. Biz ülkemizdeki tüm şartlara rağmen üretimden, ihracattan ve istihdam sağlamaktan vazgeçmedik. Devletimizin verdiği teşvikler yatırımcılarımıza güç kazandırırken, sanayicilerimizin iştahlı çalışmaları da MTOSB ailesinin gücüne güç katmakta. 3'ncü bölgemizin de hizmete girmesi ile birlikte önümüzdeki yıllarda 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' raporunda daha fazla yatırımcımızın yer almasını umut ediyoruz" dedi.


FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!