Mövenpick'de Gaziantep lezzetleri

Güncelleme Tarihi:

Mövenpickde Gaziantep lezzetleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2015 14:39

Türk mutfağının yöresel lezzetlerini İzmirliler ile buluşturan Mövenpick Hotel Izmir'in bu ayki lezzet durağı Gaziantep mutfağı oldu.

Haberin Devamı

7-19 Aralık tarihleri arasında Margaux Restaurant'a konuk olacak Gaziantepli şefler, yöresel lezzetlerini Mövenpick Hotel İzmir'in mutfağına taşıyacak. İki hafta boyunca hazırlanan yöresel Gaziantep tatları, öğlenleri açık büfe, akşamları ise a la carte olarak sunulacak.
SunExpress Havayolları'nın sponsor olduğu "Lezzet Festivali"ne katılan konuklardan iki kişi 7-19 Aralık tarihleri arasında hergün, Gaziantep'e gidiş dönüş uçak bileti kazanacak.
Mövenpick Hotel İzmir Genel Müdürü Erhan Çetin, "Sevilen yöresel lezzetleri gerçek tatlarıyla otelimizin restoranında İzmirliler ile buluşturuyoruz" dedi. SunExpress Genel Müdürü Server Aydın ise "İzmir, SunExpress için çok önemli bir destinasyon. Biz, İzmir'i birçok destinasyona bağlamak için çalışıyoruz. Bu bağlamda Mövenpick Hotel İzmir ile gerçekleştirdiğimiz proje, İzmir'den SunExpreess ile uçulacak destinasyonların ne kadar çok olduğunu gözler önüne seriyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!