Motosikletli kapkaçcıları kameralar yakalattı

Güncelleme Tarihi:

Motosikletli kapkaçcıları kameralar yakalattı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2017 13:48

Ankara’da yolda yürüyen kadınlara motosikletleriyle hızla yaklaşarak çanta ve cüzdanlarını alan 2 kişi yakalandı. Kapkaç yöntemiyle kadınlara adeta kabusu yaşatan 2 şüpheli tutuklandı.

Haberin Devamı

Altındağ’da aynı gün 2 kadının çantasının kapkaç yöntemiyle çalınması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro ekipleri çalışma başlattı. Bölgede yapılan incelemede kapkaç şüphelilerinin motosikletle kadınlara yaklaştığı, çantalarını aldıktan sonra yine motosikletleriyle hızla uzaklaştıkları belirlendi. Güzergah üzerindeki tüm güvenlik kameralarının detaylı incelemesinde şüphelilerin izine ulaşıldı.

KASKLI KAMUFLAJ

Kimlikleri tespit edilen 2 şüpheli için operasyon başlatıldı. Farklı adreslere yapılan baskında H.A.G. ve S.A. yakalandı. Şüpheliler emniyetteki sorgulamalarının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Motosikletli kapkaççılar, günde 2-3 kadının çantasını aldıkları, bu yolla telefon, para ve değerli eşyalarını çaldıkları belirlendi. Şüphelilerin, ayrıca deşifre olmamak için kask taktıkları, eldiven kullandıkları da belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!