Motosiklet Tutkunlarından Milletvekili Baybatur’a Plaket

Güncelleme Tarihi:

Motosiklet Tutkunlarından Milletvekili Baybatur’a Plaket
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2015 13:38

MANİSA MOTOSİKLET KULÜBÜ BAŞKANI RIDVAN SANDUK TARAFINDAN, AK PARTİ MANİSA MİLLETVEKİLİ MURAT BAYBATUR’A TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ.

Manisa Motosiklet Kulübü Başkanı Rıdvan Sanduk tarafından, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur’a teşekkür plaketi verildi.
Spil Dağı Milli Parkında düzenlenen Manisa Motosiklet Festivaline katılan AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur festivalde büyük ilgi gördü. Motosiklet tutkunlarına verdiği destekten dolayı AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur’a teşekkür eden kulüp başkanı Rıdvan Sanduk, “Murat Baybatur bizi her zaman dinleyen ve sorunlarımıza çözüm bulmak için çalışan bir Milletvekilimiz. Bize olan desteklerinden dolayı kulübüm ve şahsım adına kendisine teşekkür ediyorum" dedi.
MOTOSİKLET TUTKUDUR
Manisa Motosiklet Kulübü Başkanı ve Sporcularına vermiş oldukları plaketten dolayı teşekkür eden AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ise şunları söyledi:
“Bizler her zaman sporun ve sporcularımızın yanındayız. Motosiklet bir tutku ve yüzünüzde rüzgarı hissetmektir. Motor Sporları çok zevkli fakat bir o kadar da tehlikeli bir spor. Motosikletlerinizi kullanırken lütfen kasksız kullanmayalım. Allah korusun en ufak kazada bile geri dönüşü olmayan sonuçlar çıkabiliyor. Burada bulunan tüm sporcularımıza ve Manisa Motosiklet Kulübü üyelerin hepsine teşekkür ederim. İnşallah her zaman birlikteyiz ve kapımız siz dostlarımıza her zaman açık."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!