Motosiklet Festivali'nde akrobasi gösterisi nefes kesti

Güncelleme Tarihi:

Motosiklet Festivalinde akrobasi gösterisi nefes kesti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2017 11:16

Motosiklet Festivali'nde akrobasi gösterisi nefes kesti

Haberin Devamı

Mithat ABAKAN/ MANAVGAT(Antalya), (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde düzenlenen Uluslararası Motosiklet Festivali'nde akrobat Brian Capper'in şovu nefes kesti. Festival kapsamında konser veren şarkıcı Koray Avcı, "Herkes motosiklet sever. Ben de motosiklet seviyorum ama maalesef binemiyorum. Çünkü korkuyorum" dedi.
Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen 7'nci Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali'nin ikinci gününde Titreyengöl Boğaz mevkiinde, çeşitli yarışmaların yanı sıra Güney Afrikalı motosiklet akrobatı Brian Capper şov yaptı. Boğaz Otel önüne kurulan rampadan motosikletle alana inen Capper, birbirinden ilginç ve tehlikeli hareketlerle izleyenleri heyecanlandırdı. 7 kişiyi bir sıra halinde yan yana yere yatıran Capper, önce başlarına neredeyse sıfır mesafeden geçti, ardından motosikletle hepsinin üzerinden atladı. Capper'in hareketleri izleyicilerden büyük alkış aldı. Brian Capper'in gösterisini Manavgat Belediye Başkanı CHP'li Şükrü Sözen'in yanı sıra Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları da takip etti.
2 KİLOMETRELİK ARAÇ KUYRUĞU
Festival kapsamında akşam yapılacak Koray Avcı konserini izlemek için Manavgat, Antalya ve çevre ilçelerden gelenler nedeniyle trafik tıkandı ve zaman zaman 2 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Konser için gelenler kamp alanını tamamen doldururken, aralarında engellilerin de olduğu izleyici sayısının 15 bini geçtiği belirtildi.
"ULUSLARARASI BOYUTA TAŞIMAYA ÇALIŞIYORUZ"
Konserden önce bir konuşma yapan Başkan Şükrü Sözen, festivali düzenledikleri ilk zamanlarda büyük eleştiri aldıklarını belirterek, "Bugün geldiğimiz bu nokta bizim doğru yolda olduğumuzun en büyük göstergesi. Uluslararası boyuta taşımaya çalışıyoruz ve Türkiye'nin festivalleri içinde bir numara yapmaya gayret ediyoruz" dedi. Başkan Sözen konuşmasının sonunda, motosiklet yarışçısı 2015 FIM Avrupa Superstock 600 şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu'na plaket verdi.
"ŞALVAR VE TİŞÖRT ÖNEMLİ"
Daha sonra şarkıcı Koray Avcı sahneye çıktı. Kendisini izlemeye gelenlerin bayramını kutlayan Avcı, "Ben 10 gündür bayram kutluyorum. Bayram kıyafetlerimi giydim. Kendimi biraz çıplak hissediyorum kumaş pantolonla ama olsun. Bir süre sonra şalvar ve tişört giymek zorundayım, çünkü 50 derece gibi bir sıcaklık var" diye konuştu.
Motosiklet Festivali'nde olduğu için mutlu olduğunu belirten Koray Avcı, "Herkes motosiklet sever. Ben de motosiklet seviyorum ama maalesef binemiyorum. Çünkü korkuyorum. Motosiklet seven herkese teşekkür ediyorum" dedi. Koray Avcı, konuşmasının ardından söylediği birbirinden güzel parçalarla kendisini izlemeye gelenlere coşkulu anlar yaşattı.
"MANAVGAT ŞELALESİ'NDE ÇAY İÇMEYİ BABAM ÇOK SEVERDİ"
Konser öncesinde kaldığı otelde gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Koray Avcı, çocukluğunda İzmir Seferihisar ve Manavgat'a tatile geldiklerini anlatarak, "Bizim en büyük heyecanımız Konya'dan gelirken aşağı dönüp, Manavgat'a gelerek, şelalede ayağımızı suya uzatıp çay içmekti. Babam çok severdi" diye konuştu.
"ŞARKI SÖYLERKEN AŞKI YAŞIYORUM"
Hayalleriyle yaşadığını aktaran Koray Avcı, bir gazetecinin aşk hayatı konusundaki soru üzerine şunları söyledi:
"Ben aşkımı konuşamayacak kadar sadık, başkasıyla paylaşıp onu ifşa edemeyecek kadar kıskanç bir adamım. Var ya da yok, bunu konuşacak bir durum yok, ama ben zaten şarkı söyleyerek yeterince o aşkı yaşıyorum. Bana en büyük hediye zaten budur. Hayatım boyunca, aldığım en büyük hediye şarkı söylerken aşkı yaşayabilmek."

FOROĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!