Molla Yusuf'a sıcak asfalt

Güncelleme Tarihi:

Molla Yusufa sıcak asfalt
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2016 17:01

Molla Yusuf'a sıcak asfalt

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi, Molla Yusuf Mahallesi Karamersin mevkisinde sıcak asfalt öncesi alt yapı hazırlığına başladı.
Molla Yusuf Mahallesi Karamersin mevkisinde imar çalışması bitmiş yeni yol açma çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan Konyaaltı Belediyesi, açılan bu yeni yolları sıcak asfaltla kaplıyor. Geçtiğimiz yıl Molla Yusuf Mahallesi'nde altyapı çalışması tamamlanan 2 kilometreye yakın yolu sıcak asfaltla kaplayan Konyaaltı Belediyesi, asfalt kaplama çalışmalarına bu yıl da devam ediyor.
Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Molla Yusuf Mahallesi Karamersin mevkiinde kanalizasyon, doğalgaz, içme suyu, telefon ve elektrik alt yapı çalışmaların tamamlandığını belirtti. Fen İşleri Müdürlüğü'nün Molla Yusuf Mahallesi'nde 1465, 1467, 1478, 1477 ve 1460 Sokaklarda sıcak asfalt öncesi alt yapı hazırlık çalışmalarına başladığını ifade eden Başkan Böcek, toplamda 3 kilometre uzunluğunda olan bu sokakları 20 gün içinde sıcak asfaltla kaplamayı planladıklarını söyledi.
Yapılan alt ve üst yapı çalışmalarıyla birlikte Karamersin mevkisinin yeni cazibe merkezi haline geldiğini dile getiren Başkan Muhittin Böcek, bu yıl içinde ilçe genelinde 25 kilometre sıcak asfalt yapma hedeflerinin olduğunu kaydetti.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!