Mmo, Dolum Personellerini Eğitiyor

Güncelleme Tarihi:

Mmo, Dolum Personellerini Eğitiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2015 11:28

MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI (MMO) SAMSUN ŞUBESİ İLE ÇORUM İL TEMSİLCİLİĞİ’NDE “LPG OTOGAZ İSTASYONLARI TAŞIT DOLUM PERSONELİ (POMPACI) KURSU” DÜZENLEDİ.

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi ile Çorum İl Temsilciliği’nde “LPG Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli (Pompacı) Kursu” düzenlendi.
Samsun ve Çorum’da düzenlenen kurslara oto gaz istasyonlarında çalışmakta olan 35 personel katıldı. İki gün devam eden eğitimlerde MMO Meslek İçi Eğitim Merkezi(MİEM) Eğitmenleri Makine Mühendisi Faik Yılmaz ve Makine Mühendisi Erkan Türkmen tarafından katılımcılara çeşitli konu başlıklarında eğitim verildi.
Eğitimle ilgili açıklama yapan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan Er, “Sıvılaştırılmış Petrol Gazları (LPG) Piyasası Eğitim ve Sorumlu Müdür Yönetmeliği”nin verdiği yetki kapsamında sektöre yönelik eğitimler düzenlediklerini, eğitimlerin oda üyelerine ve kamuoyuna yönelik olarak artarak devam ettiğini söyledi.
Eğitimlerin sonucunda yapılan sınavda başarılı olan kursiyerlere “LPG Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli (Pompacı) Kursu” sertifikası verilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!