Minikler fuarın ilgi odağı oldu

Güncelleme Tarihi:

Minikler fuarın ilgi odağı oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 16:02

Minikler fuarın ilgi odağı oldu

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde bu yıl 5'incisi düzenlenen Domates Yetiştiriciliği ve Teknolojileri Fuarı'na (Domatexpo) katılan anaokulu öğrencileri domates figürü yaptı.

Kumluca Anaokulu öğrencileri Domatexpo Fuarı'na katılarak etkinlik yaptı. Öğrenciler kendilerine ayrılan bölümde ellerindeki malzemelerden domates figürleri yaptı. Önceden kesilerek hazırlanmış domates figürüne yüz şekli, ayak ve el yapıştıran öğrencilerin çalışmalarına Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve Kumluca Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin de katıldı. Başkan Çetinkaya çocuklarla ilgilendi ve onlarla domates figürü yaptı. Başkan Çetinkaya, etkinlik sonunda çocuklara değişik hediyeler verdi.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, çocukların da fuar heyecanına ortak olmasını istediklerini belirterek, "Bu yıl 5'incisini gerçekleştirdiğimiz Domatexpo Domates Yetiştiriciliği ve Teknolojileri Fuarı'nın yıllar boyunca devam etmesini istiyoruz. Olur da bir gün kesintiye uğrarsa bu çocuklarımız o günün büyükleri olabilir. Onlar bugünkü heyecanı unutmayacak. Bu ve buna benzer etkinliklerde rol alarak ilçemizin gelişmesine yön verecekler. Bu yüzden çocuklarımıza daha çok önem veriyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!