Minik tiyatro severler Yenimahalle'de buluştu

Güncelleme Tarihi:

Minik tiyatro severler Yenimahallede buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2018 12:30

Minik tiyatro severler Yenimahalle'de buluştu

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - YENİMAHALLE Belediyesi ücretsiz sahnelediği tiyatro oyunları ile çocukların hayal dünyalarını zenginleştirmeye devam ediyor. 
50’nci Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu'nda gerçekleşen, 'Masaldan Masala' müzikli tiyatro oyununa 4-12 yaş arası 400 minik tiyatro sever katıldı. Minikler sahnelenen masallarla  keyif dolu bir gün geçirdi.
Panayır sanat Merkezi’nin oyuncuları tarafından sergilenen oyunda ilk olarak çalışmadan kazanmak isteyen küçük prensesin hikâyesi anlatıldı. Salonu dolduran heyecanlı minikler, esprili bir dille anlatılan ‘Şaşkın Prenses ile Palyaço’ isimli masalla eğlenip gülerken, ‘Hızlı Afacan ile Üşengeç Tonton’ masalıyla dostluğun önemini kavradı. Hem eğlenen hem de öğrenen Yenimahalleli minikler salondan gülen gözlerle ayrılırken tüm çocuklara okuma sevgisini aşılamak isteyen Yenimahalle Belediyesi çocuklara hikâye kitapları dağıttı. 
5 HAZİRAN'A KADAR SAHNEDE
Ücretsiz sahnelenen ‘Masal Masala’ isimli müzikli tiyatro oyunu 5 Haziran'a kadar her Salı saat 10:00 da, her Perşembe de 14:00’te sahnelenecek. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!