Minik ressamlar ödüllerine kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Minik ressamlar ödüllerine kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2017 10:13

Minik ressamlar ödüllerine kavuştu

Haberin Devamı

MERSİN Ticaret İl Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen 'Bilinçli Tüketici' konulu resim yarışmasının ödül töreni düzenlendi.
15 Mart Dünya Tüketiciler Haftası etkinliği dolayısı ile kent genelinde ilk ve orta dereceli okullar ile Geçici Eğitim Merkezlerinde eğitim alan Suriyeli öğrencilerin katıldığı yarışmada birbirinden güzel eserler ortaya çıktı. Forum Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen ödül töreni ve sergisinde konuşan İl Ticaret Müdür Vekili Hacı Akif Yıldız, Ticaret Müdürlüğü olarak tüketici bilincinin oluşturulması için gençlerin çok önemli olduğunu ifade ederek, ''Kurum misyonu olarak bu genç ressamların hayatlarında tüketici ile ilgili bir anı bırakmak bile bir farkındalığa sebebiyet verecektir. Bu yarışmada Suriyeli öğrencilerin de büyük bir çaba harcaması, günümüz ortamında toplumsal entegrasyon açısından çok önemli bir misyon taşıyor'' dedi.
Konuşmanın ardından dereceye giren Sıla Ceren Kuş, Fatmanur Dallı, Elif Yomtar, Özge Saat, Hasan Çam, Berkay Taşkın ve Hiba Alhajı'nın ödüllerini protokol üyeleri takdim etti. Yarışmaya katılan resimler 1 hafta süreyle Forum AVM'de sergilendi.

MERSİN / DHA
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!