Minik Ömer Faruk Yaptığı İyiliğin Karşılığını Bir Bir Alıyor

Güncelleme Tarihi:

Minik Ömer Faruk Yaptığı İyiliğin Karşılığını Bir Bir Alıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2015 19:40

Yozgat’ta yaralı köpeği acil servise götürerek tedavi ettirmek isteyen 6 yaşındaki Ömer Faruk’un ailesine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ekonomik açıdan da destek oldu.
Geçtiğimiz aylarda yaralı olarak bulduğu köpeği acil servise götüren minik Ömer Faruk Yıldırım’ın ailesine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ekonomik açıdan da destek oldu. Cumhurbaşkanlığı Külliyesine 29 Ekim Resepsiyonuna davet edilen minik Ömer Faruk ve ailesi burada Cumhurbaşkanımızca özel olarak tebrik edildi. Ailesinin maddi sıkıntıları da olmasına rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bir isteğinin olup olmadığının sorulması üzerine sadece bir köpek isteyen Ömer Faruk’a isteği olan köpek hediye edilmişti. Bu arada Ömer Faruk’un annesi Zahide Yıldırım’ın bir akrabasının banka kredisine kefil olması nedeniyle doğan borçtan dolayı 3 ay hapse tazyik kararı olduğu öğrenildi.
İlgili bankanın genel müdürünün, eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından araması üzerine, genel müdür hukuk bürosuna talimat vererek ceza davası düşürülüp bakiye kalan borç ise ödenmesi Yıldırım ailesine ikinci bir mutluluk yaşattı.
Üç çocuk annesi Zahide Yıldırım’ın ise İŞKUR kapsamında geçici işçi olarak çalıştırılacak ve bilahare Yozgat Belediyesi tarafından istihdam edileceği belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!