Minik Kartallar şampiyon oldu

Güncelleme Tarihi:

Minik Kartallar şampiyon oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2017 13:08

Minik Kartallar şampiyon oldu

Haberin Devamı

Mustafa İNSAN/MERSİN (DHA)-ADANA'da düzenlenen Beşiktaş Spor Okulları turnuvasında Mersin grubu minik kartallar şampiyon oldu.
Geçtiğimiz hafta Gündüz Tekin Onay spor tesislerinde yapılan turnuvaya Hatay, Gaziantep, Adana, Mersin ve İskenderun'dan birçok Beşiktaşlı minikler katıldı. Turnuvada Mersinli Beşiktaş Spor Okulu futbolcuları Adana Beşiktaş spor okulu ile karşı karşıya geldi. Mersinli minikler Adanalı minikleri 7-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Düzenlen törenle ise Mersinli minik kartallar kupalarını aldı.
Yapılan turnuvada için İstanbul'dan gelen Beşiktaşlı yöneticiler ise Mersinli minik kartalları Nisan 2018’de Beşiktaş Nevzat Demir tesislerine davet etti.
Mersin Beşiktaş Spor Okulu Başkan Hüseyin Kılavuz, genişletilmiş bölge futbol okulun turnuvasını Mersin'de yapacaklarını belirterek, "2017 yılının Ocak ayında Antalya’da düzenlenen turnuvada takımımız şampiyonluğu kıl payı kaçırmıştı. Ancak orada ikinci olduk. Buda iyi bir başarıdır. Adana'da düzenlenen turnuvada ise şampiyon olduk çok mutluyuz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!