Minik elleriyle çiçek ektiler

Güncelleme Tarihi:

Minik elleriyle çiçek ektiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 14:21

Minik elleriyle çiçek ektiler

Haberin Devamı

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA)-SAMSUN'da Atatürk Ortaokulu ve TEMA işbirliği ile "Yaşanabilir Bir Gelecek İçin Gönüllüyüz' projesi kapsamında 5 sınıf öğrencileri çiçek dikti. 

Samsun'da Atatürk Ortaokulu ve TEMA işbirliği ile 'Yaşanabilir Bir Gelecek İçin Gönüllüyüz' projesi gerçekleştirildi. Proje kapsamında okula gelen TEMA yetkilileri 5 sınıf öğrencilerine konferans salonunda slayt gösterisiyle tohum ve çiçek ekimini anlatıldı. Daha sonra öğrenciler, öğretmenleri ve TEMA yetkilileriyle birlimte okulun başçesine çıkan 50 öğrenci okula getirilen saksılara kendi elleriyle toprak koyup yine kendi elleriyle çeşitli farklı çeşitmerdeki çiçekleri saksılara diktiler. Dikilen çiçekler çiçekler okulun çeşitli bölümlerinde büyümeye bırakıldı.

Proje hakkında bilgi veren okul müdürü Rasim Nerse, "Öğrencilerimizde çevre ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla  TEMA ile birlikte böyle bir etkinlik gerçekleştirdik.  Atatürk Ortaokulu olarak çevre bilinciyle yoğurulmuş nesiller yetiştirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!