Minik Ceylin'in ölüm nedeni başına aldığı darbe (5)

Güncelleme Tarihi:

Minik Ceylinin ölüm nedeni başına aldığı darbe (5)
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2017 18:16

Minik Ceylin'in ölüm nedeni başına aldığı darbe (5)

Haberin Devamı

ANNESİ DE CENAZE TÖRENİNDEYDİ
İzmir'in Ödemiş ilçesinde komşusu tarafından öldürüldüğü öne sürülen 10 yaşındaki Ceylin Atik için Sanayi Sitesi'ndeki Sanayi Cami'nde cenaze töreni düzenlendi. Baba Murat Atik ve dedesi Mustafa Atik, cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Ceylin'in tabutuna evine de asılan üzerinde 'Senden başka herkesin olduğu şehirdeyiz, Ceylin unutulmayacaksın' yazılı pankart konuldu. Cenazeye Ceylin'i yaklaşık 7 yıldır görmeyen annesi Ayşe Yılmaz da katıldı. Eşinden ayrıldıktan sonra yeniden evlenen, 2 çocuğu bulunan ve 8 aylık da hamile olan Ayşe Yılmaz, "Ben kızımı en son 3.5 yaşında gördüm. Yaklaşık 7 yıl sonra kızımın tabutunu görebildim" dedi.
Gazetecilerin "Neden kızınızı hiç görmediniz" yönündeki sorusunu Ayşe Yılmaz, "Kızımın psikolojisinin ve rahatının bozulmasını istemedim. Bunun için onu görmedim yoksa her gün onun için gözyaşı döküyordum" dedi. Ayşe Yılmaz, kızının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.
Ceylin Atik için ikindi vaktinden sonra kılınan cenaze namazına yüzlerce kişi katıldı. Ceylin'in cenazesi,  Ahrandı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!