GeriSeyahat Mine Tugay'ın favorileri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Mine Tugay'ın favorileri

Mine Tugay'ın favorileri

Oyuncu Mine Tugay (36) yoğun set temposuna rağmen, fırsat buldukça tatile çıkıyor. Son oynadığı Medcezir dizisiyle popülerliği artan Tugay için seyahatin anlamı dinlenmek, eğlenmek ve yeni yerler keşfetmek...

Mine Tugayın favorileri

MARTİNHAL BEACH RESORT&HOTEL, PORTEKİZ

Mine Tugayın favorileri

Eşsiz bir deniz manzarasına sahip otel Algavre bölgesinde yer alıyor. Butik tarzda odalar ve villalarla hizmet veriyor. Doğanın içinde bisiklet turları yapmak ve sakin bir yaz tatili için ideal. Şık ve kaliteli bir mekân. Benim listemde ilk sıralarda (Temmuz ayında standart oda, kahvaltı dahil 876 TL- www.martinhal.com/).

HOTEL CASA BİANCA AL MARE, İTALYA

Mine Tugayın favorileri

Venedik’te, ailemle beraber keyifli zaman geçirdiğim bir otel. Aileyle huzurlu ve güzel bir tatil için çok uygun. Restoranında yediğim yemeklerin tadı hâlâ damağımda. Kokteylleri için de aynısını söyleyebilirim. Geceleri bir masaldan çıkmış gibi görünüyor. Manzarası tek kelimeyle muhteşem. Huzurlu günler geçirdiğim, unutamayacağım hoş bir otel. (Temmuz ayında gecelik konaklama 695 TL - www.hotelcasabianca.com/)

SHANGRİ-LA BOSPHORUS, İSTANBUL

Mine Tugayın favorileri

İstanbul’da şehrin göbeğinde. Beşiktaş’ta olmasına rağmen kendinizi Uzakdoğu’nun büyüsüne kaptırıyorsunuz. Gösterişli fakat bu gösteriş rahatsız edici bir boyutta değil. Huzur verici, zarif bir otel. Olağanüstü bir Boğaz manzarası var. Çekim yaptığımda aklımda kalan nadir otellerden. (Temmuz ayında konaklama 1174 TL’den başlıyor - www.shangri-la.com)

Mine Tugayın favorileri

7 PORTES, İSPANYA

Mine Tugayın favorileri

Barcelona’daki 7 Portes, paella (deniz mahsülleri ile hazırlanmış İspanyol usulü pilav) severler için bir cennet. Yediğim en iyi paellaydı. Tarihi bir yer. 175 yıldan uzun bir süredir hizmet veriyor. Tesadüfen keşfettiğim huzurlu mekânda piyano eşliğinde bir akşam yemeği yemiştim. Geleneksel mönüsüyle, büyük porsiyonlarıyla beni oldukça tatmin etti. Michael Douglas, Antonio Banderas, Harrison Ford gibi birçok ünlüyü ağırlamış. Personeli çok ilgili ve sıcakkanlıydı (www.7portes.com/).

TURM, İSVİÇRE

Mine Tugayın favorileri

İçindeki palmiye ağaçları ve tropik bitkilerle insana Akdeniz ruhunu yaşatıyor. Yüzün üzerinde farklı İspanyol şarabı var. Birçok farklı lezzet tattım. Hepsini çok beğendim. Aynı zamanda atmosferinde verdiği huzurla çok keyifli zaman geçirmiştim (www.bei-tony.ch/turm).

Mine Tugayın favorileri

CAFFE GRECO, İTALYA

Mine Tugayın favorileri

Turneye gittiğimiz Roma’da tesadüfen keşfettiğim bir kafe. Tiramisusu çok lezzetliydi. Herkese mutlaka denemesini öneririm. 200 küsur yıllık bir tarih barındıran kafenin dekoru klasik ve huzur verici. Şehir turundan sonra soluklanabileceğiniz çok özel bir mekân. Tadı damağımda kalan bir diğer lezzeti cappucino’su (www.anticocaffegreco.eu/).

Mine Tugayın favorileri

ATLANTİS, İSVİÇRE

Mine Tugayın favorileri

Yeni yıla 2 yıl önce Atlantis’te girdim. Basel’de, çok eğlenceli bir bar. Benim için özel bir mekân. Gündüzleri restoran oluyor. Barda sizi Roger Grochowski ağırlıyor. Minik terasında da keyifle içkinizi yudumlayıp dans edebilirsiniz. 30’un üstünde cin çeşidi var. Leziz aperitifler sunuluyor. Mutlaka görülmesi gereken bir bar (www.atlan-tis.ch/).

False