Minderde ASKİ Rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Minderde ASKİ Rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2013 00:00

Avrupa Şampiyonası’nın altın adamları Kayaalp ve Akgül’ün kulübü ASKİ’nin Başkanı Ahmet Erbağ, ”Sporcularımızın başarısı inançlı çalışmalarının sonucu” dedi.

Haberin Devamı

Gürcistan’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Taha Akgül ve Rıza Kayaalp’in sporcusu olduğu ASKİ Kulübü Başkanı Ahmet Erbağ, elde edilen başarının disiplinli çalışmanın sonucu olduğunu söyledi.
Tiflis’te geçen hafta düzenlenen Avrupa Büyükler Serbest ve Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda Türkiye 2 altın, 1 gümüş ve 4 bronz madalya kazandı. ASKİ güreşçileri bunlardan 2 altın ve 2 bronz oldu.
Başkan Erbağ yaptığı yazılı açıklamada, Türk Milli Takımı’nda yer alan 2 antrenörün yanı sıra 14 sporcunun 7’sinin de kulüplerinden olduğunu belirtti. Erbağ, ASKİ Sporlu güreşçilerden Rıza Kayaalp ile Taha Akgül’ün altın madalya aldıklarını, Fatih Üçüncü ve Sezer Akgül’ün de bronz madalya aldıklarını hatırlatarak, “Münir Recep Aktaş ve Atakan Yüksel de Avrupa beşincisi olmuşlardır. Avrupa Güreş Şampiyonası’nda kulübümüz sporcularının elde etmiş olduğu bu başarılar tesadüf değil, idari kadro, teknik heyet ve sporcularımızın inançlı, disiplinli ve gayretli çalışmalarının bir sonucudur. Akdeniz Oyunları ve dünya şampiyonasında da ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çektirmenin gururunu yaşatacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!