Mimarsinan OSB'ye itfaiye teşkilatı kuruldu

Güncelleme Tarihi:

Mimarsinan OSBye itfaiye teşkilatı kuruldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2017 17:18

Mimarsinan OSB'ye itfaiye teşkilatı kuruldu

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA) -  MİMARSİNAN Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kendi bünyesinde itfaiye teşkilatını da kurdu. İtfaiye teşkilatı, son teknoloji ile donatılmış araçlar ve 13 personeliyle sanayicilere hizmet verecek.

İtfaiye teşkilatlarının 24 saat kesintisiz hizmet vermeye başladığı söyleyen Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Oğuzbaş, “13 personel, 2 müdahale ve 1 öncü itfaiye aracımız ile sanayicilerimize hizmet vermeye başladık. İtfaiye personellerimiz, 3 vardiya halinde 24/48 saat esasına göre her vardiyada 4’er kişi olarak çalışıyor. Teşkilatımız, iş yerlerinin yangın güvenlik önlemleri yönünden denetlenmesi ve gerekli raporların hazırlanması, proje kontrolü, yangın eğitimi ve tahliye tatbikatı, yangınların söndürülmesi, kaza gibi durumlarda teknik kurtarma ve ilk yardım gibi konularda hizmet verecek” dedi.

Yaklaşık bin 20 metrekarelik itfaiye hizmet binasında hizmet vereceklerini kaydeden Oğuzbaş, “Binamızda, 6 adet garaj, eğitim, spor ve dinlenme salonları, teknik ofisler, yemekhane, depo, atölye gibi bölümlerden oluşuyor. Yapılacak ilave depolar ile yaklaşık 30 yıl ihtiyacı karşılayacak şekilde tasarlandı. İtfaiye teşkilatımızın sanayicilerimize hayırlı olmasını diliyor, olumsuz bir olay yaşanmamasını temenni ediyorum” diye sözlerine ekledi.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!